Theatercollege met Vréneli Stadelmaier

Deze bijeenkomst hebben we een gastspreker uit ons midden, namelijk Vreneli Stadelmaier. Met iets zeer actueels en origineels namelijk:
 
Theatercollege ‘f*ck die onzekerheid’

Je bent goed bezig, je weet dat je het kunt, en tòch ben je bang om door de mand te vallen. Toch ben je bang dat anderen (en jezelf) er achter komen dat je niet goed genoeg bent. Terwijl je ook wel weet dat dat onzin is (en toch ook weer niet….)
Daar gaat dit humoristische theatercollege van Vréneli Stadelmaier over. Het gaat over die onzekerheid die kan leiden tot enorm perfectionisme of vluchtgedrag. Dat vrouwen er meer last van hebben dan mannen, en hoe dat dan komt, en over hoe dat in ons brein werkt. Met veel vaart, muziek en video en een zee van herkenbaarheid gaat Vréneli, de interactie aan met het publiek. Entertaining en leerzaam, met concrete tips om het vanaf morgen anders te doen.
Impressie van de theatercolleges.
 
Locatie en tijd
We verwelkomen jullie graag in Restaurant de Krachtcentrale, Havenstraat 76 te Huizen.
17.00 uur inloop 
18.00 uur start theatercollege
19.00 uur diner
Na het theatercollege is er de mogelijkheid gezamenlijk te dineren. De kosten hiervoor bedragen € 35,-
 
Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging of via de website.
Het bestuur roept alle leden op om De Maatschappij Het Gooi en het theatercollege op 16 april in hun eigen netwerk onder de aandacht te brengen en mensen uit te nodigen voor deze bijeenkomst.

Over Vreneli Stadelmaier 
Vréneli Stadelmaier is auteur van de bestseller F*ck die onzekerheid, en Yes She’s Smart, performer en loopbaancoach voor vrouwen. In 2015 won ze de regeringsprijs voor vrouwenemancipatie, de Joke it-prijs. Vréneli is veel in de publiciteit (vorige maand nog in de LINDA., deze maand in PsychologieMagazine en de Volkskrant) en is vast co-host bij het programma Spraakmakers op Radio 1.
 
Vreneli Stadelmaier studeerde economie en bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde coachopleidingen aan de Academie voor Psychotherapie en in Zijnsoriëntatie. Als bedrijfseconoom werkte zij onder meer bij Wolters Kluwer, Nationale-Nederlanden en de thuiszorg. In de periode 2010-2013 was zij vaste co-host in het programma Zaken doen met bij BNR Nieuwsradio. In 2007 startte Stadelmaier een coachingsbureau. In 2014 schreef zij F*ck die Onzekerheid, over het oplichterssyndroom bij vrouwen.
 
In 2015 won Vreneli de Joke Smit-prijs met haar inspanningen op de thema's meer vrouwen aan de top, economische zelfstandigheid van vrouwen en gelijkheid van mannen en vrouwen.
 

 

Theatercollege met Vréneli Stadelmaier

Theatercollege met Vréneli Stadelmaier

Aanwezige introducees 19

Mieke Alers

Laurien Beijer

Rijkswaterstaat

Dominique van den Berg

I Do Beauty

Isabelle Burgerhof

Judith den Dunnen


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden