Surprise Netwerkdiner

Beste leden en belangstellenden,

Graag nodigen wij u uit voor een "Surprise Netwerkdiner" van 17.30 tot 20.00 uur bij Restaurant Tasty, Hervensebaan 5 in ’s-Hertogenbosch.

Op 4 december zijn we te gast in het leerlingenrestaurant van de Bossche Vakschool. De Bossche Vakschool is een scholengemeenschap voor VMBO waar techniek, handel&verkoop en koken&bakken gedoceerd wordt. Restaurant Tasty bevindt zich in de school. De leerlingen van het 3e en 4e jaar van de richting koken&bakken leren door het restaurant koken en serveren voor gasten. Wekelijks wordt de samenstelling van de groep leerlingen gewisseld: de ene week als kok vanuit de keuken waarbij zij heerlijke gerechten bereiden en de andere week als gastheer /-vrouw die u van harte welkom heet. Op deze manier worden leerlingen goed voorbereid op het eindexamen voor het vak Consumptief horeca.

U geniet deze avond van een driegangen Surprise Sinterklaas-menu wat door leerlingen wordt bereid en geserveerd. U zult verrast zijn door de kwaliteit van de gerechten die zij onder leiding van de docent weten te bereiden! Niet alleen de kookkunsten van de leerling-koks bepalen het succes van het restaurant; ook de gastheer of gastvrouw speelt een belangrijke rol. Leerlingen zorgen ervoor dat u als gast, op uw wenken bediend wordt.

Datum: 4 december (let op: dit is de 1ste woensdag van de maand)
Inloop                17.30 uuur
Aanvang diner   17.45 uur
Einde                 20.00 uur
Kosten: €18,00 exclusief drankjes.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 november 2019 via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging of via de website.
Dieetwensen: deze kunt u mailen naar Wiarda Panman info@ouipa.nl.
Locatie: Restaurant Tasty, Hervensebaan 5, 5232 JL in ‘s-Hertogenbosch.

Hartelijke groeten,

drs Wiarda Panman

Aanwezige introducees 6

Pascal van Buuren

Prospectations

Anita Goinga

PAG Consult

Erik van Os

Netwerk Brabant

Marieke van Os

Netwerk Brabant

Connie Smits

Connie Smits grafisch ontwerp

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden