Spring in De Maatschappij 2019

LEF in Bunschoten- heeft u ook LEF?

Kom dan donderdag 21 maart a.s., van 15.30 - 19.30 uur, naar Spring in De Maatschappij 2019!

Ieder jaar rond 21 maart viert De Maatschappij departement Eemland de Lente en heeft u de gelegenheid om, ook als u nog geen lid bent, in De Maatschappij te Springen! Iedereen is welkom!

De Maatschappij heeft als landelijk speerpunt ‘Het effect van technologische ontwikkeling en robotisering op de mens’. In dat licht hebben we een zeer passende gastheer gevonden: VAN DEN HOOGEN engineering b.v., Nijverheidsweg 113, 3751 LP Bunschoten-Spakenburg.

Ook dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van LEF. Dit keer dus: LEF in Bunschoten! LEF in ondernemen, LEF in iets doen, LEF om iets maatschappelijks te bereiken. 

Het programma begint om 16.00 uur met een rondleiding in het bedrijf waar u zelf kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is in uw kantoor, directiekamer of woonhuis. De modernste toepassingen zijn in het moderne kantoorpand geïntegreerd (inloop vanaf 15.30 uur). U mag dit niet missen!
Om 17.15 uur begint het officiële gedeelte. Jurgen Nel, directeur van VAN DEN HOOGEN neemt u mee in zijn passie, het bedrijf en domotica. Waar zit bij hem het LEF.

Richard Hop, directeur van Boboli laat zien wat de mogelijkheden van robotisering zijn in de bakkerijsector. Ook met speciaal brood kan je de hele wereld veroveren (zie ook: https://boboli.nl en https://vandenhoogen.nl).

Uiteraard wordt ook de LEF-prijs uitgereikt aan een ondernemer die LEF heeft getoond. De jury o.l.v. de burgemeester van Bunschoten, de heer Melis van de Groep, maakt de winnaar bekend en reikt de prijs uit.
De prijs van De Maatschappij wordt uitgereikt aan een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de maatschappij in zijn geheel.
De middag staat wederom o.l.v. Arjan te Lintelo. 

Wij nodigen u uit om één of meerdere introducees mee te nemen, aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar: eemland@de-maatschappij.info.

Tot donderdag 21 maart a.s.!

Programma

15:30 uur Inloop
16:00 uur Rondleiding
17:15 uur Jurgen Nel, directeur VAN DEN HOOGEN
17:35 uur Richard Hop, directeur Boboli
18:00 uur Uitreiking LEF -prijs door de voorzitter van de jury, de heer Melis v/d Groep, burgemeester Bunschoten
18:10 uur Uitreiking van de prijs van De Maatschappij door Peter van Breugel, voorzitter departement Eemland
18:20 uur Afsluiting met een gezellig en inspirerend samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje
19:30 uur Einde bijeenkomst

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden