Uitgesteld -Spot on: de mediawereld van BSR Agency

DEZE INSPIRATIESESSIE IS UITGESTELD! en gaat NIET DOOR op 30 september 2020.Aanmelden is niet mogelijk.

MIMIK theater, hotspot in Deventer. Geopend op 3 september een verrijking voor de stad en een prachtige plek waar de Maatschappij departement Deventer, cultuur en het bedrijfsleven met elkaar kennis laat maken. Met een goede voedingsbodem voor cultuur en kunst zal ook onze economie floreren, waardoor bedrijfsleven en bewoners nieuwe perspectieven zien en zich creatief en innovatief kunnen uiten.

SPOT ON op de mediawereld
Met beeldmateriaal worden we sowieso dagelijks verrijkt, immers we leven met duizenden beelden per dag via ons telefoonscherm, iPad of laptop of tv. De media bepaalt waar we onze aandacht op richten door de beelden.
BSR Agency is een fotopersbureau gevestigd in Deventer, die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot marktleider in Nederland en de Benelux en een geduchte concurrent is voor het ANP. De foto’s die BSR Agency verspreidt staan op de covers van vele glossy’s en dagbladen en worden gebruikt in diverse nieuwsrubrieken op tv.

Sven Hoogerhuis, mede eigenaar van BSR Agency, neemt ons mee op de reis van het fotopersbureau en de kansen binnen de mediawereld. Sven weet als geen ander wat het fotograferen van ‘celebrities’ zoals Michel Jackson en andere beroemdheden betekend voor hemzelf en voor BSR.
Beeld daar draait het om. We zijn er dol op. Een sublieme foto op een cover van een blad of de krant zorgt voor meerwaarde en stijgende verkoopcijfers.
Media en de wereld steeds vernieuwend, actueel en zinnenprikkelend….

Programma

16:30 uur Inloop en hapje en drankje bij café DAAR
17:15 uur Filmzaal nr. - Paul Arentshorst introduceert de spreker Sven Hoogerhuis van BSR Agency
17:20 uur Sven Hoogerhuis vertelt over zijn reis van het fotopersbureau BSR Agency
18:30 uur Einde van de inspirerende reis in de filmzaal
18:30 uur Napraten in café DAAR
19:00 uur Einde inspiratiesessie BSR Agency.

Aanwezige introducees 14

Sven Hoogerhuis

BSR Agency

Henriëtte Brink

UWV Werkbedrijf

Cynta van den Broek

Jeroen le Duc

Peter van den Hengel

Hotel,B&B, Hostel De Vischpoorte

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden