Seizoensopening 2021-2022 De Maatschappij, departement Waterweg Noord


Beste leden en belangstellenden,

Wij nodigen u van harte uit voor de opening van ons nieuwe seizoen, op woensdagmiddag 27 oktober 2021, van 16.15-18.15 uur in Maassluis.

De opmaat naar de volgende 30 jaar De Maatschappij, departement Waterweg-Noord.

Het is gelukkig weer mogelijk om elkaar te zien en te spreken en onze klokken gelijk te zetten. Benieuwd wat er allemaal is gebeurd en gaat gebeuren in onze mooie regio? Kom dan naar Theater Koningshof in Maassluis.

Behalve dat onze nieuwe voorzitter zichzelf en een aantal nieuwe bestuursleden zal voorstellen, zijn er nog twee zaken die van belang zijn voor onze regio.

We hebben een “forumdiscussie”, waarin de bestuurders van o.a. De Riverboard, Stroomopwaarts & Sociaal Economisch Netwerk en de Green Business Club Waterweg ons zullen bijpraten. Hierna zullen zij onder leiding van Cedric Muchall met ons en elkaar in gesprek gaan.

Uiteraard staan we stil bij ons jaarprogramma en het aanstaande 30-jarig jubileum. Tenslotte kijken wij vooruit naar 150 jaar Waterweg; iets waar ook een en ander in voorbereiding is.

Locatie: Maassluis, Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis.

Deze openingsbijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door het bestuur van De Maatschappij departement Waterweg- Noord.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 25 oktober 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook afmelden kan tot dat tijdstip.

Wij hopen op uw komst!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden