Schenk groot bier in de energietransitie!

De energietransitie is zonder enige twijfel de grootste uitdaging waar Nederland, Europa en de wereld mee geconfronteerd wordt. Geen dag gaat in het nieuws voorbij over kleine stappen en innovaties maar ook grote in het oog lopende zaken zoals het recentelijke rechtbankvonnis inzake de ontoereikende Co2-reducties van Shell en de opdracht voor een concreter plan ter zake. 

Meningen en feiten lopen, zoals dat gaat met complexe onderwerpen, door elkaar heen. Hoogste tijd om wat orde in de chaos te scheppen en iemand aan het woord te laten die er flink voor heeft doorgestudeerd en er zijn werk van heeft gemaakt.
Arnold Mulder is binnen Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Sector Energie. De spelregels veranderen voortdurend en daarmee is deze sector ook buitengewoon dynamisch.

Arnold gaat stevige uitspraken niet uit de weg. Wat hem betreft is het tijd voor “groot bier” in de energietransitie en moeten milieubelastingen niet langer als wisselgeld in de overheidsfinanciën worden ingezet. Kortom, u bent van harte welkom om een uurtje uw horizon te verbreden en uw blik op de toekomst van een duurzaam perspectief te voorzien.

Aanmelden kan via de website of stuur een mail naar rotterdam@de-maatschappij.info, er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. De zoomlink om deze bijeenkomst bij te wonen ontvangt u vooraf per e-mail. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Drechtsteden, Waterweg-Noord, Hoeksche Waard en Rotterdam

Save the date 

Vanaf juli zullen de maandelijkse bijeenkomsten van de Maatschappij weer “live” worden georganiseerd op de Sociëteit aan de Maas. Ook dan zal u overigens digitaal aanwezig kunnen zijn. Onze eerstvolgende spreker is Alexander Pechtold op 22 juli van 16.00 tot 18.00. 

Arnold Mulder

Arnold Mulder

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden