Spring in De Maatschappij

Beste Maatschappij-leden,

Graag nodigen we je uit voor onze jaarlijkse bijeenkomst "Spring in de Maatschappij" op 18 april 2024, gehouden in het prachtige Kasteel Groeneveld in Baarn. Op deze avond worden de volgende winnaars van de LEF-prijs en de Prijs van de Maatschappij bekend gemaakt. Het belooft een inspirerende avond te worden, gewijd aan het thema LEF - een eigenschap die cruciaal is in onze snel evoluerende wereld. 

In het programma voorafgaand aan de prijsuitreiking, gaat Arjan te Lintelo in gesprek met twee ondernemers die met hun eigen bijzonder verhaal hebben laten zien wat ondernemen met lef betekent. Min Zeven ijs & Patisserie van Frank Scheel is tegen de stroom in van een bakkerij op een zolderkamer(!) doorgegroeid tot een bekende naam in de horeca.
Marc Nieuwland heeft met Newasco na het winnen van de LEF-prijs in 2015 wederom de nodige lef getoond. Marc heeft een bijzonder verhaal over maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en netcongestie. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Kasteel Groeneveld. We moedigen je aan om een introducee mee te nemen en samen te genieten van een avond vol inspiratie, interessante gesprekken en natuurlijk wat lef!

Programma
16.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
17.00 uur: Openingswoord door onze voorzitter
17.10 uur: Dagvoorzitter Arjan te Lintelo gaat in gesprek met Frank Scheel (Min Zeven ijs & Patisserie) en Marc Nieuwland (Newasco)
17.45 uur: Uitreiking van de LEF-Prijs en de Prijs van de Maatschappij
18.00 uur: Borrel en napraten
19.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar: eemland@de-maatschappij.info

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van departement Eemland


Walter Roza, voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden