Bijeenkomst met Marc van den Tweel (NOC*NSF)

Beste leden, 

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op dinsdag 31 oktober a.s. bij de Fit Academie, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort. 

De Olympische- en Paralympische Spelen van Parijs zijn in aantocht. Op dinsdag 31 oktober a.s. gaan we in een "talkshowsetting" in gesprek met Marc van den Tweel (algemeen directeur van sportkoepel NOC*NSF) over het grootste sportevenement ter wereld. Natuurlijk komen daarbij thema's aan de orde zoals wel/niet deelname van de Russen, de voorbereidingen voor de Nederlandse deelname aan de Spelen en de maatschappelijke waarde van topsport en de betekenis voor het bedrijfsleven. Maar ook worden de spotlights gezet op de breedtesport en de betekenis daarvan voor een vitaal en welvarend Nederland. Kortom: gespreksonderwerpen te over!

Het programma is als volgt:

16.30 uur: Inloop en registratie
17.00 uur: Welkomstwoord 
17.05 uur: Gesprek met Marc van den Tweel
18.00 - 19.00 uur: Borrel en dinerbuffet 

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van departement Eemland


Peter van Breugel

NB: Marc van den Tweel staat te boek als een ondernemend bestuurder die de werelden van markt en missie bij elkaar weet te brengen. Van den Tweel heeft meer dan twintig jaar ervaring als directeur, bestuurder en toezichthouder bij organisaties van naam, zoals NOC*NSF, Natuurmonumenten, Rijksmuseum van Oudheden, Resource Alliance, Ronald McDonald Kinderfonds en Wereld Natuur Fonds.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden