Prinsjesdagontbijt

Welkom op het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van de Maatschappij Zutphen, dat zal plaatsvinden op 19 september a.s. van 07.00 - 09.30 uur bij de Broodfabriek in Zutphen.

Ondanks dat sprake is van een demissionair kabinet spelen op dit moment veel landelijke politieke vraagstukken. Vandaar dat het ons goed leek om het programma iets aan te passen en tijdens het Prinsjesdagontbijt in te zoomen op één onderwerp.

De inflatie en koopkrachtdaling raken eenieder, zowel de ondernemer als de particulier. We zien dat dit thema momenteel van grote invloed is op de retailsector. Ook in de gemeente Zutphen.

Wij zijn dan ook verheugd te melden dat wij Jeroen Leijser, commercial director van CRDT credit & finance, bereid hebben gevonden om te vertellen over de stand van zaken in de non-food retailsector op dit moment (met name met betrekking tot fashion, schoenen, textiel en sport). Jeroen zal ingaan op de ontwikkelingen en nieuwe fenomenen als WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) en wat dit voor schuldeisers betekent.

Daarnaast zal José de Baan van Alpmann Fröhlich ons meenemen in het zakendoen in Duitsland. Ook in Duitsland kennen we het zogenaamde Schutzschirmverfahren,  de Duitse variant van de WHOA.

Waarnemend burgemeester Wimar Jaeger en wethouder Economie Rick Verschure schuiven aan bij het Prinsjesdagontbijt. Tijdens het ontbijt is er voldoende ruimte om met hen nader kennis te maken.

Tijd:
Dinsdag 19 september van 07:00 tot 09:30. 

Locatie: 
Broodfabriek 
Noorderhavenstraat 49
7202 DD Zutphen.

Kosten:
€ 17,50 voor zowel leden als niet-leden (te voldoen via factuur achteraf).

Aanmelden:
Aanmelden kan via de aanmeldbutton in de uitnodiging of via de aanmeldbutton op de website tot uiterlijk vrijdag 8 september 12 uur.
Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot en met 1 september 2023 via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reactie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Natale, Brigitte en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden