Papendal, midden in het kloppende hart van topsport

De Olympische Winterspelen in China, met een oogst van 17 medailles, en de Paralympics, met een iets mindere oogst, zijn achter de rug. Toch richt Papendal, het belangrijkste topsportcentrum van Nederland,  zich alweer op de Olympische Zomerspelen in Parijs.
Welke rol speelt Papendal bij de voorbereiding van topsporters, zodat zij de beste prestaties leveren tijdens Nationale-, Europese- of Wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen?
Directeur Jochem Schellens neemt ons op 12 april mee in de indrukwekkende ontwikkeling van Papendal sinds 2005. Hij geeft een inkijk in het sportcentrum door het belang van het TeamNL centrumPapendal Vastgoed en het topsportrestaurant nader te beschouwen. 

Bijzonder is dat we WK BMX ambassadeur Jelle van Gorkom ontmoeten, die in 2016 een zilveren medaille won in Rio de Janeiro en in 2018 een ingrijpend ongeluk kreeg op Papendal.
Jan van Dellen (wethouder Economische Zaken in de Gemeente Arnhem) zal de avond inleiden vanuit de Arnhemse visie op het belang van Papendal voor de regio Arnhem en vice versa.

Wil je straks met andere ogen kijken naar de Olympische Spelen en Arnhemse trots voelen, meld je dan meteen aan voor deze bijzondere bijeenkomst!

Rondleiding
Voorafgaand aan de presentaties maken we, met een rondgang langs verschillende locaties op Papendal, zelf kennis met dit topsport trainingscentrum. Enthousiaste gidsen leiden ons langs onderdelen zoals de Olympische BMX Baan, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan en uiteraard de multifunctionele topsporthal. Bijzonder in deze ‘Arnhemhal’ is het topsportrestaurant, waar koks topsportvoeding puur en dagvers bereiden. Door voedingswetenschap, sportdiëtiek en kookpraktijk samen te brengen worden de topsporters op Papendal optimaal bediend met innovatieve basisvoeding.  

Programma
16.00-16.30u  Ontvangst met koffie / thee / multifruit flapjack
16.30-17.30u  Rondleiding
17.30-18.15u  Pauze met o.a. Papendal healthy wraps
18.15-18.30u  Presentatie Jan van Dellen
18.30-19.30u  Presentatie Jochem Schellens en Jelle van Gorkom
19.30-20.30u  Netwerkborrel met hapjes

Kom je naar onze eerste fysieke bijeenkomst in 2022 op Papendal?
Meld je dan meteen aan!

Aanmelden     : kan via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of via de website
Datum en tijd : 12 april 2022, 16.00 tot 20.30 uur
Locatie             : Sportcentrum Papendal, Papendallaan 3 in Arnhem
Parkeren         : Volg op het terrein de route naar P1

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden