Geannuleerd Optreden jazzmusicus en meestersaxofonist Benjamin Herman

GEANNULEERD
Als gevolg van vorige week afgekondigde Covid-maatregelen moeten we helaas het optreden van Benjamin Herman op 30 oktober in de Bullekerk tot een nog nader te bepalen datum uitstellen.

Mocht u al een ticket hebben gekocht, dan zal uw betaling door de Bullekerk op uw rekening worden teruggestort.

Zodra een nieuwe datum voor het optreden bekend is, zullen wij u daar natuurlijk meteen van in kennis stellen. 

Beste leden,

Hierbij nodigen wij u uit voor een uniek optreden van de internationaal befaamde jazzmusicus en meestersaxofonist met Zaanse roots: Benjamin Herman!

Op vrijdag 30 oktober (aanvang 20.00 uur) geeft Benjamin Herman samen met zijn Zaanse collega jazzlegende en oud-conservatoriumdocent Nol Sicking in de Bullekerk aan de Westzijde in Zaandam een gastcollege aan leerlingen van Fluxus Centrum voor de Kunsten Zaandam, verenigd in de West End Big Band.

Geboren in London verhuisde Benjamin Herman op 8 jarige leeftijd met zijn ouders naar Zaandam. Hij speelde voor het eerst saxofoon toen hij twaalf jaar oud was. Op zijn dertiende trad hij al op in het professionele clubcircuit en op zijn zeventiende speelde hij voor het eerst op het North Sea Jazz Festival. Binnen een paar jaar speelde Benjamin wereldwijd met verschillende groepen en initieerde hij zijn eigen projecten. Hij studeerde aan het conservatorium van Hilversum, waar hij in 1991 cum laude afstudeerde. In dat jaar werd hij als enige Europeaan geselecteerd voor de prestigieuze Thelonious Monk Competition. Na zijn studie aan de Manhattan School of Music in New York richtte hij in 1993 New Cool Collective op, een achtkoppige band met invloeden uit de jazz-, soul- en latinmuziek, later uitgebreid tot New Cool Collective Big Band. Herman speelde samen met vele bekende Nederlandse en internationale artiesten en staat bekend als een van de grootste jazzmusici van deze tijd. 

Als lid van De Maatschappij hebt u tot en met vrijdag 9 oktober het recht van voorinschrijving op dit unieke optreden. Daarna wordt de uitnodiging openbaar gemaakt en kunnen wij geen plaatsen meer garanderen. De kosten bedragen € 15,- per persoon. U kunt met maximaal 2 introducés inschrijven via de website van Bullekerk op de wijze als aangegeven in de bijgesloten flyer.

Aanmelden kan uitsluitend via deze link 
Het wachtwoord om u aan te melden heeft u ontvangen in de uitnodiging. 

Wij zien u heel graag op vrijdag 30 oktober!

Namens het bestuur van departement Zaanstreek-Waterland
Guido Voss, voorzitter

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden