Openingsborrel seizoen 2022-2023 De Maatschappij departement Waterweg-Noord


Geachte leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen jullie van harte uit voor de opening van ons nieuwe seizoen op woensdagmiddag 21 september. Deze feestelijke borrelbijeenkomst vindt plaats in het gloednieuwe Valk Exclusief hotel in Schiedam (voor een impressie, zie www.hotelschiedam.nl).

Meer economische slagkracht in Waterweg-Noord, invulling vrijetijdseconomie.

Bij toerbeurt starten wij ieder seizoen op een bijzondere locatie, waarbij de gemeente Schiedam heeft gekozen voor dit nieuwe en indrukwekkende hotel. Peter van den Hul, directeur van meerdere vestigingen en 'het brein' achter deze nieuwste locatie, zal jullie meer vertellen over het unieke gastvrijheidsconcept. Daarnaast krijgen één of meerdere collegeleden de gelegenheid te spreken over de economische ontwikkeling. Hierbij zal m.n. de aanpak om de belangrijke vrijetijdseconomie met regionale partners en omliggende gemeenten verder te ontwikkelen centraal staan.

Gezien de lange vakantieperiode hebben wij iets meer tijd ingeruimd om elkaar weer te ontmoeten en met elkaar na te praten over de thema's die ons worden verteld. Daarbij worden niet alleen de Schiedamse zaken belicht, maar ook die van Vlaardingen en Maassluis.

Immers, onze drie gemeenten werken op velerlei gebied samen o.a. om de economische slagkracht van deze regio en de aantrekkelijkheid van onze bedrijventerreinen te verbeteren.

Kortom het belooft weer een boeiende bijeenkomst te worden met interessante sprekers op een aansprekende locatie.

Praktische informatie:
Locatie: Van der Valk Exclusief Hotel Schiedam
Adres: Hargalaan 6, 3118 JA Schiedam
Tijdstip: 16:30 - 18:30 uur

Aan deze bijeenkomst zijn, ook een traditie(!), geen kosten voor u verbonden.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 19 september 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook afmelden kan tot dat tijdstip. 

Hebben jullie opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten jullie graag woensdag 21 september a.s.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij
 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden