GEANNULEERD -Op bezoek bij Luijendijk Hoveniers- GEANNULEERD

Deze bijeenkomst is geannuleerd! Ter bescherming van de eigen medewerkers én om de interne coronaregels te kunnen respecteren, komt deze bijeenkomst te vervallen.

Regelmatig zijn ze te zien, de auto’s van hoveniersbedrijf Luijendijk en medewerkers die aan het werk zijn in een tuin, een bedrijfsterrein of natuurgebied.

Luijendijk Hoveniers kent ruim 40 jaar historie en is een begrip in de Gelderse Achterhoek. Het bedrijf biedt nagenoeg elke denkbare dienst op het gebied van ‘groei en bloei’. Of het nou enkele vierkante meters privétuin zijn of zelfs meerdere hectaren bedrijfsgroen, het werk wordt altijd afgestemd op behoefte van de klant.

Robert Wijnhoven en Marcel Blom, beiden gepassioneerde en ervaren hoveniers, waren tientallen jaren werkzaam als medewerker bij Luijendijk. Toen de voormalige oprichter en eigenaar Jaap Luijendijk geen opvolger had, hebben Robert en Marcel in 2015 het stokje overgenomen. Samen zijn zij het bedrijf succesvol gaan voortzetten en uit laten groeien tot wat het nu is, op een goed geoutilleerde en prachtig ingerichte locatie net buiten Zutphen.

Wat maakt dit bedrijf succesvol? Wat zijn trends en ontwikkelingen in het hoveniersvak? Hoe draagt het bedrijf bij aan inclusieve arbeid voor mensen met een beperking? Wat is het effect van COVID-19? Robert laat het ons graag zien en horen.

Corona-check
We nemen corona maatregelen in acht en respecteren bescherming van personen binnen de bedrijfsomgeving waar we gastvrij worden ontvangen. U bent als bezoeker welkom met een geldige QR code (op smartphone of papier), die bij de entree via een scanner wordt gecheckt.

Datum: Dinsdag 16 november a.s.
Tijd: 12:00 - 14:00 uur
Waar: Luijendijk Hoveniers, Vordenseweg 21, 7231 PC Warnsveld.
https://luijendijk-hoveniers.nl/

Parkeren:
Let op: de ingang naar Luijendijk is aan de Dennendijk.

Verzoek om te carpoolen waar mogelijk in verband met beperkt aantal parkeerplaatsen. Indien de bezoekersparkeerplaats vol is,  mag je een stukje doorrijden tot het hek aan de rechterkant, dan kun je parkeren op het bedrijfsterrein.

Kosten
In 2021 is deelname aan bijeenkomsten gratis!
Bent u geen lid van De Maatschappij Zutphen, dan ontvangt u een factuur.
Om verspilling van voedsel en kosten te voorkomen, verzoeken u vriendelijk bij onverwachte verhindering dit
uiterlijk 48 uur vóór aanvang door te geven aan een bestuurslid of zutphen@de-maatschappij.info

Aanmelden: Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website.
 

Aanwezige introducees 3

Samira Belhadj

UWV

Beppie Heersink

Bjootify.com

Chrys Kappert

Pagode Zutphen bv

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden