Onno Kleyn: de lekkerste schrijver van Nederland

Geachte leden van departement Zaanstreek-Waterland,

Wij nodigen u van harte uit voor de lunchbijeenkomst van donderdagmiddag 7 december, inloop om 12:00 uur. Onno Kleyn, de culinaire schrijver met woorden om van te watertanden, doet een smakelijk boekje open over kersteten en tradities hier en in de wereld. Daarbij voorziet hij u van tips om de dagen door te komen.

Wij vonden het Bakery Institute hiervoor een bijzonder appetijtelijke locatie. In de ruimte boven de Verskade aan de Westzijde in Zaandam, worden lessen gegeven over de wereld van de boulangerie, viennoiserie, glacerie, patisserie en chocolaterie. Tamara Hoogerwaard van het instituut leidt u rond en vertelt u er graag iets over.

Over Onno Kleyn
Culinair journalist Kleyn schrijft met smaak (en ‘sappig’, ‘luchtig’, ‘verfrissend’, ‘licht’, ‘vlot’ etc...) over eten. Onder meer in zijn vaste rubriek in de Volkskrant. Zijn boek De Grote Kleyn wordt gezien als standaardwerk en verplichte kost voor liefhebbers van eten en drinken. Koog aan de Zaan wisselt hij af met de Bourgogne. Met maar liefst 11.500 volgers, mag hij zich de Twitter-Koning van Zaanstad noemen.

De Grote Kleyn
U kunt De Grote Kleyn aanschaffen voor 30 euro (ipv 45 euro), Onno voorziet uw exemplaar graag van een persoonlijke tekst.

 

Parkeren en route
Het Bakery Institute (Westzijde 170-C, 1506 EK te Zaandam) bevindt zich op een prachtige locatie in het hart van Zaandam in de voormalige Chocolade-, Koek- en Beschuitfabriek van Verkade! U kunt binnenlopen via de ingang van de Verskade. Eenmaal binnen vindt u aan de rechterkant de lift, neem deze naar de 3e etage.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij (www.de-maatschappij.nl) of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 5 december a.s.. Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Met vriendelijke groet,


namens het bestuur

Guido Voss, voorzitter

Onno Kleyn

Onno Kleyn

Onno Kleyn: de lekkerste schrijver van Nederland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden