Online Pubquiz

Uitnodiging
Graag nodigen wij je uit om met de departementen Arnhem, Deventer, Zutphen en Oost-Brabant één van de (waarschijnlijk) laatste ‘avondklokavonden’ gezamenlijk door te brengen. We doen dit met zoveel mogelijk leden tijdens een door ons georganiseerde Pubquiz!

Vragen
Er komen vragen in verschillende categorieën zoals politiek, het aanzien van 2020, sport, muziek, maar ook een aantal categorieën ‘met een knipoog’. Je gaat deze vragen beantwoorden. En wie dat het beste doet, wint. En natuurlijk is hier een prijsje aan verbonden.

Bijpraten
Na iedere categorie (in totaal 8) is er een pauze waarin je kunt bijpraten met je medeleden van De Maatschappij en de andere deelnemers.

Wie kan meedoen?
Iedereen met een computer of een mobile device (laptop, tablet, telefoon) kan meedoen, mits je over een internetverbinding beschikt.

De werkwijze
Iedere deelnemer ontvangt daags voor de Pubquiz de spelregels, de uitleg/ het wedstrijdreglement en de inlogcode.

Wij rekenen op een groot aantal deelnemers.
Vrienden, bekenden, familie en geïnteresseerden in De Maatschappij zijn evenzeer welkom en kunnen zich eenvoudig als introducee aanmelden.
Aanmelden kan via de website.

Hartelijke groet namens de besturen en de programmacommissies van departementen Arnhem, Deventer, Zutphen en Oost-Brabant.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden