Onderzoeksinstituut 'Joint Research Center Zeeland', een bijzondere samenwerking

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van 11 mei a.s., waarbij we het Joint Research Center Zeeland zullen bezoeken. Tijdens dit bezoek zullen bestuurders van de samenwerkende partijen Scalda, HZ University of Applied Sciences en University College Roosevelt een toelichting geven op de visie waaruit het JRCZ tot stand is gekomen. Ook krijgt u een rondleiding door het gebouw door Ben Westenburger van Rothuizen Architecten en Adviseurs.

In het JRCZ wordt gewerkt aan vraagstukken die relevant zijn in een deltagebied als Zeeland. Studenten van Scalda, de HZ en UCR werken nauw samen in de inspirerende en innovatieve werkomgeving met moderne onderzoekslaboratoria en practicumruimtes. De opgedane kennis kan toegepast worden in tal van bedrijven. Het JRCZ zorgt voor verbinding tussen de kennisinstellingen, researchfaciliteiten en het bedrijfsleven in de regio.

Het programma voor die middag ziet er als volgt uit:

16:00 – ontvangst met koffie
16:30 – visie JRCZ door Scalda, HZ, UCR
16:50 – gebruik JRCZ door Leo Blok, manager JRCZ
17:00 – rondleiding JRCZ door Ben Westenburger, architect JRCZ
17:30 – netwerkborrel

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats "TREF" van de Albert Heijn-Pottenbakkerssingel.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk 9 mei a.s.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten en kijken uit naar een mooie bijeenkomst!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden