Nieuwjaarsbijeenkomst en Ledenvergadering

Beste Maatschappij-er,

Zoals u weet nodigen we bij de nieuwjaarsbijeenkomst altijd een topspreker uit, deze keer: Arko van Brakel! Een ras-ondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. Volgens Arko zijn ondernemerschap, een ondernemende manier van denken en werken juist nu noodzakelijk. De wereld om ons heen verandert immers sneller dan ooit van een ME-conomy in een WE-conomy, terwijl exponentiële ontwikkelingen onze leef- en werkomgeving domineren. Het wordt steeds duidelijker dat lineaire oplossingen geen antwoord bieden op exponentiële vraagstukken. Maar hoe bereid je jezelf en je organisatie voor op het onvoorspelbare?

In zijn prikkelende en bijzonder energieke presentatie gaat Arko in op tal van innovatie- en ondernemersvraagstukken. Bijvoorbeeld hoe je als ondernemer een gamechanger wordt, hoe je een aantrekkelijke werkgever blijft en wat de businessmodellen van morgen zijn waar je vandaag al mee aan de slag kunt. Arko combineert wetenschappelijke inzichten met eigen ervaringen – bij onder andere De Baak en het Semco Style Institute – en verrassende praktijkvoorbeelden.

Tip! Kent u Arko’s One Minute Academy al? Bekijk de filmpjes met praktische tips hier.

De agenda van de Algemene Ledenvergadering krijgt u per mail toegezonden en de jaarstukken zijn ter plaatse beschikbaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via de knop “ik meld mij aan". Kosten van deelname bedragen € 50,- per persoon inclusief borrel en diner. Heeft u speciale dieetwensen, dan vernemen wij dat graag voor 19 januari 12.00 uur. Wilt u alleen de ledenvergadering en borrel bijwonen, dan bedragen de kosten € 25,- per persoon. Laat ons dit s.v.p. per mail of telefonisch weten (anders wordt automatisch een diner gereserveerd).

Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Bij een eerste kennismaking met ons netwerk bedragen de kosten voor deze nieuwjaarsbijeenkomst incl. diner € 25,-.

Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 18 januari. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Graag tot de 23e voor – zoals altijd – een gezellige netwerkbijeenkomst!

Vriendelijke groet, namens het hele bestuur,
Joost Bauwens, voorzitter

Programma

16:00 uur Ontvangst
16:30 uur Algemene Ledenvergadering
17:30 uur Borrel met bruisende netwerkmogelijkheden
18:30 uur “Iedereen ondernemer: vertrouwen als strategie voor de WE-Conomy” door Arko van Brakel
19:30 uur Netwerkdiner
21:00 uur Afsluiting
Arko van Brakel

Arko van Brakel

Arko van Brakel Een ras-ondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. Volgens Arko zijn ondernemerschap, een ondernemende manier van denken en werken juist nu noodzakelijk. De wereld om ons heen verandert immers sneller dan ooit van een ME-conomy in een WE-conomy, terwijl exponentiële ontwikkelingen onze leef- en werkomgeving domineren. Het wordt steeds duidelijker dat lineaire oplossingen geen antwoord bieden op exponentiële vraagstukken. Maar hoe bereid je jezelf en je organisatie voor op het onvoorspelbare? Tip! Kent u Arko’s One Minute Academy al? Bekijk de filmpjes met praktische tips hier: http://www.arkovanbrakel.nl/one-minute-academy

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden