Nieuwjaarsbijeenkomst Departement Arnhem woensdag 10 januari 2024

Nieuwjaarsbijeenkomst Departement Arnhem woensdag 10 januari 2024

De Maatschappij Departement Arnhem-Nijmegen nodigt u uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 10 januari in Geniet in de Weerd in Arnhem.

Om 16.00 uur starten we met een Welkomstwoord vanuit het bestuur en kennismaking met de nieuwe bestuursleden. Daarnaast blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit met onder andere een toelichting op de nieuwe strategie van Departement Arnhem-Nijmegen.

Aansluitend laten we ons inspireren door de mensen achter Geniet in de Weerd. Dit is een bijzondere horecagelegenheid waar bijzondere mensen werken. Zeven Arnhemse organisatie bieden hier een breed scala aan mogelijkheden aan Arnhemmers om maatschappelijk actief te zijn.

Heeft u iemand in gedachten die deze bijeenkomst niet mag missen of die geïnteresseerd is in de activiteiten en bijeenkomsten van De Maatschappij ? Neem gerust een introducee mee, graag zelfs! 

Meld u (en uw introducé(e)) aan en graag tot woensdag 10 januari!

Geniet in de Weerd is gevestigd aan de Weerdjesstraat 168 (6811 JH) in Arnhem. Hieronder routebeschrijvingen en parkeertips.

Vanaf Arnhem Centraal station (5 min lopen)
Verlaat via de hoofduitgang het stationsgebouw en loop in zuid-oostelijke richting naar de rivier de Rijn via Nieuwe Plein (aan de linkerzijde bevinden zich horecagelegenheden, rechts de Nelson Mandelabrug en viaduct). Sla bij de vierde straat linksaf (Portaal op de hoek). Dit is de Weerdjesstraat. In de Weerd is na ca. 100 meter aan uw rechterhand.

Met de auto
Vanuit de richting Apeldoorn (A50): afslag nr. 20 Arnhem-Centrum.
Vanuit de richting Utrecht/Zevenaar (A12)/Oberhausen (E35): Afslag nr. 26 Arnhem-Noord.
Vanuit de richting Nijmegen (A325): afslag Centrum (u rijdt de Nelson Mandela-brug helemaal rond, en slaat onderaan rechtsaf).

Parkeren
Mindervalideparkeerplaatsen
In de Vossenstraat (om de hoek bij In de Weerd) bevinden zich 2 minder validenparkeerplaatsen.

Parkeergarage
Arnhem heeft een parkeerroute. Om een parkeergarage te vinden volgt u de borden “Centrumring + P”.
Wij adviseren u om gebruik te maken van deze parkeergarages:

- Parkeergarage Rozet Langstraat, Langstraat 10, 6811 JA Arnhem: 450 parkeerplaatsen.
- Parkeergarage Centraal, Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem: 1050 parkeerplaatsen.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden