Netwerklunch, maar dan buiten!

Netwerken in Coronatijd
Landelijk liggen veel netwerkactiviteiten al geruime tijd op hun gat. Veel wordt afgelast en dat kan, gezien de Coronavoorschriften ook niet anders. Het surrogaat is dan online, en dat lukt soms prima, soms ook helemaal niet. Nog even los van het feit dat vrijwel niemand het prettig vind om nieuwe potentiële relaties online te ontmoeten, is het werkelijke intermenselijke contact natuurlijk te prefereren boven de digitale snelweg.

Toch is het ook nu prima mogelijk om elkaar te ontmoeten. Keurig op afstand, met juiste weer, dat persoonlijke contact, maar dan wel buiten. Al wandelend en zelfs als we het nuttige met het aangename combineren en dus lekker lunchen en tegelijk netwerken.

Uitnodiging Netwerklunch, maar dan buiten
Om relaties weer met en aan elkaar te verbinden organiseert departement Oost-Brabant dan ook een bijzondere Outdoor lunch en netwerkmeeting op woensdag 21april a.s.

Locatie: Natuurpoort De Plaetse, Plaetse 71a, 5591 TX Heeze.
Programma:
11:45-12:00 uur   Ontvangst met koffie en iets lekkers
12:00-14:00 uur   Wandeling met onderweg lunch
Kosten € 17,50.

Tussen 11.45 en 12.00 uur wordt u op z'n Brabants ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Om 12.00 uur gaan we al wandelend het natuurgebied in, dus trek de wandelschoenen aan, en zorgen we voor een echt netwerkmoment. Geen bomen knuffelen of takken verzamelen, maar netwerken. Met prikkelende gespreksonderwerpen om uw gesprekspartners beter te leren kennen. 1-op-1 zoals de Corona voorschrijft, maar wel met meerdere gesprekspartners tijden de gehele meeting.

Zo rond 1 uur wordt er midden in de natuur gezorgd voor een lunch, zodat ook de inwendige mens niets tekort komt. Aansluitend wandelen we gezamenlijk, maar met andere gesprekspartners weer terug naar het startpunt. Een frisse nieuwe ervaring rijker.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden