Netwerkdiner

Het departement Oost-Brabant van het landelijk netwerk De Maatschappij gaat in december een netwerk diner organiseren! Deze avond is uitermate geschikt om waardevolle contacten toe te voegen aan je netwerk, leden en introducees leren elkaar beter kennen.

Tijdens een heerlijk 3 gangen diner schuift u aan bij een tafel met ca. 5 andere mensen, vervolgens vertelt iedereen waarmee hij/zij zich bezig houdt en lanceert een zoekvraag. Na ieder gerecht is het de bedoeling dat er van tafel gewisseld wordt om zo meerdere mensen (beter) te leren kennen.
Als u een (speciaal) dieet volgt graag even vermelden bij de aanmelding, dan zorgen we dat hier rekening mee wordt gehouden.

Datum:                Woensdag 6 december
Locatie:               ’t Boshuys, Sonseweg 39, 5681 BH Best.
Tijd:                    Ontvangst vanaf 18:00 uur, aan tafel om 18:30 uur

De kosten voor deze avond bedragen € 17,50 (exclusief drank). 

Bent u zelf verhinderd? Vraag een collega of bekende om uw plaats in te nemen.
Daarnaast nodigen wij u van harte uit om een collega ondernemer (denk bijvoorbeeld aan uw klant) als introducee mee te nemen. Ook voor hem/haar is er natuurlijk een plek beschikbaar!
Aanmelden
 kan via de blauwe button in deze uitnodiging of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.

Meer informatie over De Maatschappij  
De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Ons doel is het ondernemerschap in de samenleving te stimuleren. Dit doen we (al bijna 240 jaar lang) door actuele thema's uit de regio's op te pakken. Onze vereniging heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland.
We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij, een netwerk waar persoonlijke ontwikkeling middels wederzijdse inspiratie en het leveren van een bijdrage aan de lokale samenleving centraal staan.
Kent u iemand in uw omgeving die u kennis wilt laten maken met ons netwerk, aarzel dan vooral niet hem/haar mee te nemen als uw introducé.
Neem vooral voldoende visitekaartjes mee!

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Oost-Brabant

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden