Netwerkborrel “Blockchain” bij Rabobank Breda

Het wordt ook wel de “vijfde revolutie van de informatica” genoemd: Blockchain. Voor sommigen nog een groot mysterie en dus een gevreesd fenomeen, door anderen juist geroemd als mogelijkheid om veilige transacties tussen partijen te faciliteren.

Bij deze bijeenkomst zal vooral de focus liggen op de procesvoordelen die deze revolutionaire techniek biedt. Aan de hand van een aantal relevante praktijk voorbeelden zal Peter van Kalmthout (spreker-auteur; www.meandercommunicatie.nl) ons laten zien dat het mogelijk is om organisaties, ketens, processen en markten vele malen efficiënter in te richten.

Ook compliance, maatschappelijke en financiële aspecten zullen nader door hem worden belicht.

Peter van Kalmthout heeft over dit onderwerp ook een boek geschreven, bestemd voor een breed publiek waar in begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat Blockchain is. Dit boek is ook bij de bijeenkomst  tegen een vergoeding te verkrijgen.

Vanaf 16.30 tot 17.30 uur verzorgt Peter Kalmthout een interactieve lezing. Er is volop mogelijkheden om tijdens de lezing vragen te stellen. Daarna drinken we gezellig een borrel met elkaar.

Programma
16.00u – 16.30u               ontvangst
16.30u – 17.30u               lezing van Peter van Kalmthout
17.30u – 19.00u               borrel

Aanmelden
Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar west-brabant@de-maatschappij.info. Voor de leden bedragen de kosten van deze bijeenkomst € 15,00. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos deelnemen.

Wanneer u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 12 april a.s. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden