Netwerkbijeenkomst met Matthijs Zeelenberg, directeur Zeelenberg Architectuur

Zeelenberg Architectuur is een architectenbureau dat ruim 35 jaar geleden is opgericht in Ouddorp en in de loop der jaren onder de bezielende leiding van Matthijs Zeelenberg is uitgegroeid tot een vooraanstaand bureau. Zowel nationaal als internationaal werkzaam in vele sectoren van de bouwwereld.

Een terugkerend thema in de bureaufilosofie is de rationaal-emotionele benadering van projecten. Bij alle projecten staat de beleving van de toekomstige gebruiker centraal. Aangevuld met ervaring en vakkennis. Zowel ontwerptechnisch als ook op explotatiegebied.

Zeelenberg Architectuur is gespecialiseerd in het totale proces dat bij een planontwikkeling komt kijken. Van het ontwerpen van planconcepten, het maken van haalbaarheidsstudies, exploitatieopzetten en marketingconcepten tot de begeleiding van de realisatie van projecten met de bijbehorende financiële verantwoording.

Zeelenberg Architectuur en Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij zijn toonaangevend in de leisurewereld. De afgelopen jaren werden wereldwijd vele grote leisureprojecten gerealiseerd. Hotels, resorts, bungalowparken en gebiedsontwikkelingen. Totaal werden meer dan 40.000 recreatie-eenheden gerealiseerd en vele andere projecten voor een totale investeringswaarde van ca. 6 miljard euro. Van alle projecten werd ook het stedenbouwkundig plan ontwikkeld. Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij trad hierbij vaak op als projectontwikkelaar.

Graag nodigen wij u uit om deze eerste netwerkbijeenkomst in het nieuwe jaar bij te wonen, waarop Matthijs Zeelenberg zal spreken.

Wilt u zich daarvoor aanmelden a.u.b.?

Hartelijke groet,

Dr. Jorrit Snijder
voorzitter

Aanwezige introducees 6

Jan Gmelich Meijling

De Zeeuwse Alliantie

J.W. van Koeveringe

Justion Advocaten

Hicham Nabil Nabil

Orionis Walcheren

Rob Stufkens

Jacco den Toonder

Bank ten Cate & Cie

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden