Netwerk-lunch met een interactieve lezing over e-health

Het departement Oost-Brabant nodigt u van harte uit voor een netwerk-lunch met een interactieve lezing over e-health op 17 januari 2018.

Er zijn zorgen over de toekomst van de zorg: kosten rijzen de pan uit, er is onvoldoende personeel, terwijl de vraag naar zorg alleen maar toeneemt. Tegelijkertijd groeien de mogelijkheden om met behulp van technologie zoals e-health de zorg beter te maken. Denk bijvoorbeeld aan informatieve websites, medische apps die je vertellen of je naar de dokter moet, of slimme wearables die vanalles aan je gezondheid kunnen meten. Of aan Big Data en kunstmatige intelligentie: grote hoeveelheden gegevens op basis waarvan je bijvoorbeeld betere behandelingen kan onderzoeken en adviseren.

Jaco van Duivenboden is senior adviseur bij Nictiz, expertisecentrum voor e-health. Hij adviseert zowel beleidsmakers als partijen in het veld over e-health. In zijn bijdrage schetst hij wat e-health is, waarom het belangrijk is, maar ook welke haken en ogen er aan kleven. Hoe zit het met privacy? Hoe zit het met de kwaliteit van het enorme aanbod van medische apps op de markt? En helpt e-health echt om de zorg beter te maken?

Een introductiefilmpje e-Health via Youtube.

Datum:                Woensdag 17 januari 2018
Locatie:               Restaurant Quatre Bras, Nieuwstraat 79, 5683 KB Best.
Tijd:                    Ontvangst vanaf 12:00 uur, aan tafel om 12:30 uur. Einde 14.00 uur.

De kosten voor deze netwerk-lunch bedragen € 17,50. Bent u introducee? Dan betaalt u niets! 

Bent u verhinderd? Vraag een collega of bekende of relatie om uw plaats in te nemen.
Introduceés: Wij nodigen u van harte uit om anderen kosteloos te laten kennismaken met ons departement van De Maatschappij. De Maatschappij heeft 3 pijlers in haar netwerk: ondernemen, besturen en onderwijs. 

Aanmelden:
U kunt u zelf, uw vervanger en/of uw introducee aanmelden via de blauwe button in deze uitnodiging of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.

Meer informatie over De Maatschappij  
De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Ons doel is het ondernemerschap in de samenleving te stimuleren. Dit doen we (al bijna 240 jaar lang) door actuele thema's uit de regio's op te pakken. Onze vereniging heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland.
We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij, een netwerk waar persoonlijke ontwikkeling middels wederzijdse inspiratie en het leveren van een bijdrage aan de lokale samenleving centraal staan.
Kent u iemand in uw omgeving die u kennis wilt laten maken met ons netwerk, aarzel dan vooral niet hem/haar mee te nemen als uw introducé.
Neem vooral voldoende visitekaartjes mee!

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Oost-Brabant

Aanwezige introducees 5

Wim van Gennip

Project01

Arend de Groot

Eagle HRC

Rene van der Linden

Ordinatio

Marcel van Loosbroek

Inad

Jasmin Vogeley

Voluitzijn

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden