Royal Flora Holland

Beste leden,

De bijeenkomst, waarvoor u ook deze keer weer van harte wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden op donderdag 7 september a.s. Wij gaan dan Royal Flora Holland oftewel de bloemenveiling bezoeken (Burg. Legroweg 80, 9761 TD Eelde).

De bloemenveiling is een wereld op zich. U moet er vroeg voor opstaan, maar dat is een bezoek aan de veiling meer dan waard. Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas u over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen die iedere dag verhandeld wordt. Als bezoeker van Royal FloraHolland kunt u het hele veilproces volgen vanaf een speciale galerij. U staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Het programma ziet er als volgt uit:

6.45 uur : ontvangst
7.00 uur : welkom en bedrijfsfilmpje
7.10 uur : aanvang rondleiding door mevrouw Jeanne de Vries, coördinator Evenementen, Contracten en Communicatie 
9.00 uur : einde rondleiding
9.00 uur : afsluiting met vervolgens netwerkbrunch met koffie/thee en broodjes.

Wij hopen u te mogen begroeten op donderdag 7 september a.s. bij Royal Flora Holland in Eelde. Bij de hoofdingang (onder het logo op het dak) zijn er links en rechts mogelijkheden tot parkeren. Vervolgens kunt u de hoofdingang binnengaan en u melden aan de balie aan de rechterkant.

Met vriendelijke groet,

bestuur departement Drenthe

Programma

07:00 uur Denkt u erom! Dit is 7.00 uur in de ochtend.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden