Nabeschouwing Provinciale Verkiezingen 2019 door mevrouw Broekers-Knol

Het politieke landschap in Nederland is de afgelopen jaren complexer geworden met nieuwe partijen en hot issues die zowel de politiek als de burger bezighouden. De verkiezingen van 20 maart zullen dan ook spannend zijn in die zin dat zij als voorbode functioneren voor de verkiezingen betreffende de Eerste Kamer. De voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, mevrouw Broekers-Knol, zal ons een nabeschouwing geven van de verkiezingsuitslag van 20 maart en de eventuele gevolgen voor het politieke landschap.

Mevrouw Broekers-Knol heeft rechten gestudeerd te Leiden en is werkzaam geweest bij deze universiteit tot haar pensionering in 2012, waar zij onder andere directeur van Moot Court was. Na in Bloemendaal in de gemeenteraad te hebben gezeten kwam zij in 2001 in de Eerste Kamer namens de VVD en in 2013 werd zij tot voorzitter gekozen. Als juriste hield zij zich onder meer bezig met justitie en Europese zaken.

Wij ontvangen u graag op woensdag 27 maart a.s. vanaf 19.30 uur bij Landgoed Groenendaal, Groenendaal 3, 2104 WP in Heemstede (navigatie: Bosbeeklaan).

Programma:
19.30  Inloop en koffie
20.15  Presentatie Nabeschouwingen Provinciale Verkiezingen
21.00  Vragen en discussie
21.15  Afsluitend drankje/hapje
22.00  Slot

Aanmelden graag via de website.
Eigen bijdrage deelnemers: 15 euro, ter plaatse te betalen.
Graag verwelkomen wij leden en introducé's bij Landgoed Groenendaal.

Aanwezige introducees 16

Hanneke Bredero

Jaap Haeck

Geoffrey van der Hauw

Danilo Hendriksz

Hanneke Hoek


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden