Momenten van Moeite maken het Mogelijk...


Beste leden en belangstellenden,

Woensdag 19 april organiseert De Maatschappij een gezellige en informatieve Campus borrel van 17:00 uur t/m 19:00 uur bij de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het thema is 'Ontwikkeling van de verschillende Campussen in de regio'.

De centrale vraag is hoe de samenwerking tussen bedrijven en onderwijs vanuit ruimtelijke gebiedsontwikkeling kan worden gestimuleerd en georganiseerd. Wat zijn de "Momenten van Moeite" geweest die het uiteindelijk mogelijk hebben gemaakt dat dit de laatste 15 jaar in Zuid-Holland en elders in Nederland toch is gelukt? Wat maakt dat het bedrijfsleven innig gaat samenwerken met onderwijsinstellingen om een "campus" op te zetten?

Gert Kant, oud bestuurder van de Lentiz onderwijsgroep, zal ons zijn persoonlijke verhaal vertellen. En Passant krijgen jullie een goed beeld van wat er in de regio Waterweg zoal speelt en hoe de nieuwste plannen hierin passen. Tenslotte is er een kleine forum discussie die onder leiding van Cedric Muchall zal plaatsvinden.

Kortom, een mooie gelegenheid om bij te praten en mee te doen aan de verdere ontwikkeling van de vele samenwerkingen.

Praktische informatie:
Locatie: Food Innovation Academy
Adres: 1e industriestraat 1, 3133 EG Vlaardingen
Tijdstip: 17:00 - 19:00 uur

Deze bijeenkomst wordt tegen de kostprijs van € 15,- aangeboden. 

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 17 april 12:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebben jullie opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij zien jullie graag op woensdag 19 april a.s.

Namens het bestuur en met vriendelijke groet,

Cedric Muchall
Voorzitter departement Waterweg-Noord

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden