Netwerkbijeenkomst met Michiel de Ruiter, CEO Zeelandia B.V.

Op de laatste netwerkbijeenkomst, donderdag 14 december, van dit jaar zal Michiel de Ruiter, CEO van Koninklijke Zeelandia Groep B.V. een voordracht houden in het oude stadhuis op de Markt van Middelburg.

De Ruiter werkt al ruim 15 jaar voor internationale bedrijven in algemeen management functies. Zijn carrière startte hij bij McKinsey & Company. In 1996 kwam hij in dienst bij Royal Friesland Foods, waar hij van 1999 tot 2005 Managing Director Friesland Nutrition was. Sinds 2005 is hij Managing Director en mede-eigenaar van Hochdorf Nutricare AG, de babyvoeding-divisie van Hochdorf Swiss Nutrition AG. Dit is een bedrijf in melkproducten, gevestigd in Zwitserland en actief in melkderivaten, babyvoeding, granen en ingrediënten.
Per 1 mei 2015 werd hij CEO van de Koninklijke Zeelandia Groep B.V.

Zeelandia is gevestigd in Zierikzee. Hier begon grondlegger H.J. Doeleman in 1900 met de productie en verkoop van beschuitgelei. De eerste exportactiviteiten dateren van 1923. Inmiddels bestaat het assortiment van Zeelandia uit meer dan 2500 artikelen die in meer dan 70 landen worden gebruikt door bakkers. Deze internationale scope vertaalt zich in een brede kennis van wereldwijde basisgrondstoffen en bakkerijtechnologie, waar uiteindelijk ook de Nederlandse bakker van profiteert.

Zeelandia is een bedrijf in beweging. De Koninklijke Zeelandia Groep, leverancier van bakkerijgrondstoffen wereldwijd, is een groeiend Nederlands familiebedrijf met 100% focus op ingrediënten en inspiratie voor de bakkerij. Al meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare hofleverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket. 

Programma
16.00 uur - inloop met koffie en thee
16.30 uur - voordracht de heer De Ruiter
17.15 uur - gelegenheid tot het stellen van vragen
17.30 uur - borrel

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden