Maak deel uit van ons 24e lustrum en ontdek hoe technologie de wereld kan verbeteren!

Beste leden van De Maatschappij West-Brabant,

We nodigen je graag uit voor ons 24e lustrum op 7 december 2023 op de mooie campus van Breda University of Applied Sciences (BUas) in Breda. In 2020 kon het feest helaas niet doorgaan vanwege de pandemie, maar nu gaan we er helemaal voor. Het thema van het evenement is 'Tech for Good; hoe kunnen we technologie gebruiken om de wereld een betere plek te maken?' Dit is een unieke kans om geïnspireerd te worden door onze keynote spreker en om andere professionals uit het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven te ontmoeten. Want inspireren, verbinden en vernieuwen is waar onze vereniging (al sinds 1860!) voor staat.

We zijn er trots op dat we de heer Dr. Ir. Carlo J.T. van de Weijer hebben gevonden om een keynote te verzorgen over 'Tech for Good'. Carlo van de Weijer is een autoriteit op het gebied van mobiliteit en technologie. Hij neemt je mee in zijn visie op hoe technologie de wereld kan veranderen. Hij heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en is cum laude gepromoveerd aan de Technische Universiteit in Graz. Hij heeft een brede ervaring in de auto-industrie met onder andere leidinggevende functies bij Siemens en TomTom. Momenteel is hij onder andere directeur van het nieuw opgerichte Eindhoven AI System Institute (EAISI) aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij adviseert ministeries en industrieën over de hele wereld over de toekomst van mobiliteit en is lid van de raad van toezicht van verschillende hightechbedrijven, investeringsmaatschappijen en start-ups.

Het evenement vindt plaats bij BUas in Breda, een van de leden van onze vereniging. BUas is een toonaangevende onderwijsinstelling die zich richt op het ontwikkelen van professionals in de creatieve industrie, toerisme en leisure, en technologie. Het adres is Mgr. Hopmansstraat 2, 4817 JS Breda. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van BUas waar je gebruik van kunt maken. BUas moedigt mensen aan om op de fiets of met het OV naar haar groene campus te komen.

Het programma is als volgt:

- 15:30 - 16:00 uur ontvangst in atrium (bij vistor centre)

- 16:00 - 16:15 uur welkom en inleiding keynote spreker in de voormalige kapel

- 16:15 uur - 17:15 uur keynote 'Tech for Good' door Carlo van de Weijer, aansluitend vragen vanuit het publiek

- 17:15 uur start borrel in atrium

- 18:00 uur start uitgebreid walking dinner verzorgd door de keuken en studenten van BUas

- 21:00 uur einde

We vinden het belangrijk om niet alleen onze leden maar ook het bredere publiek in Breda en omgeving uit te nodigen. Je kunt je als lid op de gebruikelijke manier aanmelden via onze website. Niet-leden kunnen kaarten kopen via Eventbrite. We roepen onze leden op om mensen uit hun netwerk mee te nemen door ze te attenderen op de kaartverkoop via de website Eventbrite. De bijdrage die we vragen voor dit exclusieve programma is EUR 25,- voor leden; EUR 43,25 voor niet-leden. Studenten bieden wij via Eventbrite een aantal gratis kaarten aan. We hopen ongeveer 200 mensen te verwelkomen op 7 december. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je zo snel mogelijk aan!

Mis deze unieke kans niet om de boeiende presentatie van onze keynote spreker te volgen en om elkaar op een mooie locatie te ontmoeten. Meld je nu aan voor ons 24e lustrum op 7 december 2023 op de prachtige campus van BUas in Breda!

Hieronder staat de link waarmee je kaarten kunt kopen voor het evenement 'Tech for Good

www.eventbrite.nl/e/tickets-conference-tech-for-good-735488254167?aff=oddtdtcreator

Tot 7 december!

Het bestuur van De Maatschappij West-Brabant

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden