Lunchbijeenkomst thema: liever Bitcoins dan spaarrekening!

Op woensdag 10 oktober 2018 nodigen wij u graag uit voor de meest spraakmakende ontwikkeling op financieel gebied: ’de impact van de cryptomunt op onze samenleving’.

Thema: liever Bitcoins dan spaarrekening!

Blockchain, Cryptocurrencies en Smart Contracts, hoe de technologie achter bitcoin de mogelijkheid heeft om hele industrieën en economische modellen om te gooien door het elimineren van de zogenaamde “Trusted Third Parties” zoals banken en notarissen.

Olivier Rikken, director Blockchain and Smart Contracts leidt ons door de wereld van de cryptomunt. De lage rente is voor veel Nederlanders aanleiding om in cryptomunten te beleggen, in de hoop op meer rendement. Er zijn geen centrale banken die de koers beïnvloeden door te pas en te onpas geld bij te drukken. En je kunt er volstrekt anoniem mee betalen. Volgens deskundigen is het nu het moment een portefeuille op te bouwen in de bitcoin of andere cryptomunt.

De verwachtingen zijn dat de rendementen in de komende jaren heel hoog kunnen zijn. Maar wordt dit ook echt de realiteit? Olivier Rikken zal het ons proberen duidelijk te maken.

Kosten: lunch met twee consumpties € 17,50 (knipkaart of contant)

Locatie
Da Vinci College, Grand Café Bellissimo 
Leerparkpromenade 100
3000 BA Dordrecht

TIJDSSCHEMA:
12.00 - 12.15 inloop
12.15 - 13.00 lunch
13.00 - 14.00 uur Olivier Rikken  

Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, meldt u zich dan s.v.p. op tijd af door in te loggen op de website of via info@de-maatschappij.nl

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur De Maatschappij Drechtsteden,

Nelleke Smits en Willem Peek
programma-commissarissen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden