Lunchbijeenkomst met Rupert Parker Brady

"Over veranderend consumentengedrag en kansen voor ondernemers"

Wij nodigen u van harte uit voor de lunchbijeenkomst van vrijdag 9 maart, inloop om 12:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in LAB44 op het Hembrugterrein.

Ons gedrag als consument verandert de laatste jaren razendsnel. Snel veranderende technologische mogelijkheden (robotisering, integratie online en offline), consumententrends (duurzaam leven, gemak, gezondheid) dagen ondernemers en bedrijven uit om hier op in te spelen. Waar liggen de kansen voor ondernemers? Wat betekent dit voor onze steden?Aan de hand van aansprekende voorbeelden, praktijkervaringen en de laatste ontwikkelingen neemt Rupert Parker Brady ons mee in toekomstige trends die impact hebben op consumenten, ondernemers en bedrijven.

Over Rupert Parker Brady
Rupert Parker Brady ontdekt de essentie van merken, vertelt de verhalen van waardevolle ondernemers en bijzondere merken en ontwikkelt mediaconcepten voor bedrijven. Hij is een veelgevraagd expert en commentator (o.m. BNR Nieuwsradio en Nieuwsuur). Rupert werkt daarnaast als adviseur voor steden, retailers en merken. In februari 2018 is zijn toekomstboek Appie Tomorrow. Alle ingredienten voor een beter leven in 2025 verschenen, dat Rupert in opdracht van Albert Heijn heeft gerealiseerd.

Parkeren en route
LAB44 bevindt zich op een prachtige locatie aan de Zaan op het Hembrugterrein (Middenweg 44, 1506 PP).
In directe omgeving kunt u gratis parkeren.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij (www.de-maatschappij.nl) of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 1 maart a.s.. Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur

Guido Voss, voorzitter

Rupert Parker Brady

Rupert Parker Brady

Rupert Parker Brady

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden