Lunchbijeenkomst met Pieter van Oord

Havenman 2017 Pieter van Oord is 23 januari onze gast op Sociëiteit de Maas.

Van Oord, een kleine 5000 medewerkers, heeft recentelijk nog de Rotterdamse Promotie Prijs in ontvangst mogen nemen voor hun bijdrage aan het imago van Rotterdam. Dat heeft ook alles te maken met de transformatie te maken die onderneming doormaakt. Offshore Olie en Gas blijven belangrijk maar inmiddels is van Oord vooral ook een bouwer van Offshore Windparken die ook goeddeels in eigen beheer worden ontworpen, ingekocht en geinstalleerd. Daar zit de groei. Kort na de verkiezingen van 2017 kwam Pieter met een steunbetuiging aan de klimaatagenda van Jesse Klaver. Daar zou je een goed begrepen eigen belang in kunnen lezen maar het is fundamenteler. In de missie van Van Oord komt het woord geld niet voor. Het gaat dan vooral om waarde-creatie en zorgdragen voor een betere, meer duurzame wereld. We care, We create, We work together, We succeed. 

Daarnaast is Pieter van Oord maatschappelijk zeer actief. Onder andere in de Raad van Commissarissen van Stadion de Kuip, Lid van de Raad van Toezicht van Rotterdampartners en Lid van de Raad van Toezicht van Nationale Park de Hoge Veluwe.

Iedereen is van harte welkom op deze vrij toegankelijke bijeenkomst! 

Introducee
Je bent van harte welkom op deze lunchbijeenkomst ook als je geen lid bent van de Maatschappij. Aanmelden kan door contact op te nemen met onze voorzitter Peter Caljé (p.calje@stone-ba.nl of 06-12962926)

Aanmelding en deelname voor leden
Aanmelden kan via de website. Mocht dit niet lukken dan kan je via deze link een mail versturen.
Deelname € 25,00 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. naam, datum en bijeenkomst.
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht of een sms naar 06-13998141. 

Ken je binnen je netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met De Maatschappij. Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. 

Wij zien uit naar je komst.

Mede namens bestuursleden Peter Paul, Eline, Mees, Derek en Berend. 

Peter Caljé,
Voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden