Hersenwetten inzetten voor optimaal zakelijk succes!

Met behulp van de laatste technieken zijn wetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Dit geeft verrassende inzichten in hoe het menselijk brein daadwerkelijk werkt. Zo weten neurowetenschappers waar de primaire natuurlijke weerstand vandaan komt. Waarom mensen “ja” zeggen bij veranderingen maar uiteindelijk “nee” doen. Waarom directief leiderschap niet goed werkt en waarom oude sales technieken achterhaald zijn.

In welke mate bepaalt kennis over jouw brein, je eigen succes?

 
Eddie Tjon Fo (58) en Mark Bos (54) zijn beiden gastdocent aan de TU-Delft en radiomaker en hebben als ondernemer langdurige ervaring in bedrijfsprocessen. Als oprichter van SparkWise leggen zij op sprankelende en prikkelende wijze de werking van ons brein uit.

SparkWise richt zich op de toepasbaarheid van breinkennis in de dagelijkse praktijk. Zij gaan op een bijzondere wijze in op de werkelijke werking van jouw hersenen en hoe je deze kennis meteen kunt toepassen. Ze laten je in de praktijk ervaren hoe je eigen brein je continue in de maling neemt. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die bewust meer grip wil krijgen op zijn/haar persoonlijk en/of zakelijk succes. Leer hoe je breinkennis in jouw voordeel kunt toepassen. Voorproefje op https://youtu.be/U67i2rrsBGQ.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst contant te voldoen. U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 31 maart a.s.

Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,-  in rekening te brengen.

Belangrijke wijziging van locatie: 
Door onvoorziene omstandigheden rond de laatste fase van de bouw kunnen wij donderdag a.s. helaas geen gebruik kunnen maken van Lab 44 op het Hembrugterrein.
We wijken voor de lunchbijeenkomst uit naar Brouwerij Hoop, Lagedijk 71, Zaandijk, waar we vorig jaar twee keer eerder te gast waren. Na afloop van de lezing van Sparkwise is er voor belangstellenden nog de mogelijkheid tot een rondleiding in de brouwerij.
Het programma en de tijden zijn ongewijzigd.

Graag begroeten wij u donderdag a.s. in Zaandijk.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden