Lunchbijeenkomst met bedrijfsbezoek Rosval B.V.

Graag nodigen wij je uit voor onze lunchbijeenkomst op woensdag 15 mei a.s. van 12.00-14.00 uur bij Rosval Production & Development B.V. aan de Fabrieksweg 42 in Best.
Rosval levert o.a. de keukens voor grote restaurants en hotels zoals o.a. Van der Valk.

Over Rosval
In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in de fabriek in Best. Inmiddels is Rosval als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeuken producent / leverancier van topkwaliteit fornuizen voor de top-gastronomie in de Horeca.

Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 55 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd in het bedrijf en daarnaast mag Rosval zich met trots een leerbedrijf noemen, met leergierige werk-leer studenten en stagiaires.

De ideeën, visie en eisen van de klanten gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag loopt Rosval voorop in de ontwikkeling, productie, levering en installering van roestvrijstaal (RVS) producten voor de grootkeukentechniek. Kwaliteit en maatwerk.

Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de Horeca, denk daarbij aan restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisserie, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Naast grootkeuken fornuizen en koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren Easy-Cooling® maken ze o.a. ook bars en (live Cooking) buffetten.


De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 17,50 p.p.
Aanmelden kan via de aanmeldbutton of door een mail te sturen naar oost-brabant@de-maatschappij.info.
Let op: aanmelden kan tot en met zondag 12 mei, dit i.v.m. de catering.

Wij nodigen je van harte uit om een collega-ondernemer (denk bijvoorbeeld aan je klant of een relatie) als introducee mee te nemen. Ben je zelf verhinderd? Vraag een collega om je plaats in te nemen.

Graag tot ziens op 15 mei a.s.!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden