Lunchbijeenkomst met Arjan Driesprong over de infrastructuur van West-Nederland Zuid

Aansluitend aan de Algemene Leden Vergadering (donderdag 11 november a.s., aanvang 11.00 uur) nodigen wij u uit voor een reguliere bijeenkomst die voor Corona zo gewoon was. De ontvangst is in Grand Café LEO (v/h Bellissimo) vanaf 12.00 uur met een entreedrankje. Om 12.30 uur krijgen we een klein half uur om een eenvoudige lunch te nuttigen. Om 13.00 uur kunnen we de Leonardo Zaal van het Da Vinci College betreden. We zijn dat alles bijna vergeten; wat rommelig maar vermoedelijk nog steeds zeer vertrouwd.

Voor leden van het departement Drechtsteden is de bijeenkomst vrij van lunchkosten; introducees en leden van andere departementen wordt daarvoor bij de entree € 20,- in rekening gebracht met het verzoek dat bedrag te “pinnen”.

Als gastspreker is Mr. drs Arjan Driesprong bereid gevonden een inleiding te verzorgen. Arjan Driesprong is sinds 1 juni 2020 als hoofdingenieur-directeur West-Nederland Zuid bij Rijkswaterstaat, bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werkzaam. Daarvoor was hij directeur bij de inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Arjan Driesprong werkte eerder onder meer als directeur Beheer Infrastructuur bij de provincie Zuid-Holland en in verschillende (management)functies bij Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Driesprong studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Milieukunde aan de Universiteit Utrecht.

Nu staat Arjan Driesprong met regelmaat in de publiciteit omdat er aan de infrastructuur van West- Nederland Zuid het nodige onderhoud moet worden gepleegd. Dat gaat niet aan de verkeersgebruiker (weg en/of water) ongemerkt voorbij. Denk alleen maar aan de Haringvlietbrug die de nodige doorstroom aandacht vraagt. In het vooruitzicht hebben we nog vele andere projecten waaronder de renovatie van de Van Brienenoord brug in 2025, om maar wat te noemen. Kortom, het belooft een boeiende middag te worden.

Programma:

11.00 uur        Algemene ledenvergadering
12.00 uur        Entreedrankje
12.30 uur        Lunch
13.00 uur        Presentatie Arjan Driesprong
14.00 uur        Afronding bijeenkomst

Introducee
U bent van harte welkom op deze lunchbijeenkomst ook als u geen lid bent van De Maatschappij. Introducees en leden van andere departementen betalen € 20,-

Aanmelding en deelname voor leden
Aanmelden kan via de website. Mocht dit niet lukken dan kunt u via deze link een mail versturen.

Locatie: Grand Café LEO, Leerparkpromenade 100, 3312 KW, Dordrecht

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden