Lunchbijeenkomst / lezing

Beste leden,

Voor de presentatie/lezing van 14 maart hebben we uit eigen gelederen Henri van het Erve bereid gevonden om ons mee te nemen in de ontwikkelingen rondom het binden en boeien van de ‘next generation’. 
Binnen bedrijven werken zowel (piep)jonge als oude(re) mensen naast elkaar. Dat heeft zo zijn effect op de werkvloer. Elke generatie heeft immers zijn eigen normen en waarden. 
Een goed draaiend team is van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Henri staat met ons stil bij de redenen om generatieverschillen in een bedrijf serieus te nemen: de Babyboomers en de Generatie X, Y en Z. Wat zijn hun verschillende kenmerken en verwachtingen? En dan kijken we in het bijzonder de generatie Z: de aanstormende talenten.
 
Hoe werkt generatiemanagement en welke transitie zien we in trainingen en opleidingen? Henri laat ons zien hoe een nieuwe leeromgeving functioneert. Geëigende methodes die al jaren worden toegepast gaan veranderen en dat gaat in een razendsnel tempo. We gaan naar adaptief en performance driven trainen. 

Wanneer: woensdag 14 maart
Tijd: 12:00 - 14:00 uur
Waar: Van der Valk, Leuvenumseweg 7, Harderwijk
Kosten: € 17,50 p.p. incl. lunch, bij locatie af te rekenen

Tot 14 maart!


Met vriendelijke groet,
Bestuur departement NW-Veluwe en Flevoland

Aanwezige leden 14

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 4

Risco Balkenende

Inclusief Groep

Michael den Outer

UWV WERKbedrijf Styedendriehoek & N.W. Veluwe

joost fraanje

Broekhuis Harderwijk

Anton Grevengoed

Scienta

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden