Lunchbijeenkomst Keytoe in Het Paleis

Wij nodigen jullie van harte uit op woensdag 16 januari 2019 in Het Paleis in Schiedam met  KEYTOE : Cedric Muchall en Lennard Toma

Beroemd en berucht inmiddels van hun boek, podcasts en aandacht in de media "hoe medewerkers hun eigen collega’s wegsturen” en hun boek “99 problems but the Boss ain't one.”

“2018 was een bizar jaar voor ons: we kwamen binnen een half jaar twee keer in het landelijk nieuws, van krant tot radio en tv. We maakten een podcast die nu meer dan 10.000 keer beluisterd is. We brachten ons boek ‘99 Problems But The Boss Ain’t One’ uit. En zetten een spin off bedrijf op die onze ideeën over organisatiecultuur probeert te verspreiden.

Op woensdag 16 januari mogen Cedric Muchall en ik in Het Paleis in Schiedam jullie inspireren met het verhaal van Keytoe. Een organisatie waar vertrouwen voorop wordt gezet, waar het belangrijk is dat iedereen doet wat hij/zij leuk vindt. Waar het normaal is dat collega's verantwoordelijkheid voor alles nemen en er op continue basis vragen worden gesteld bij waarom we dingen doen en hoe we ze doen.

Keytoe wordt vaak een zelfsturend of zelforganiserend bedrijf genoemd.
Van onbeperkt vakantiedagen tot collega's die elkaars salaris bepalen, elkaar aannemen, maar ook elkaar ontslaan. Dat klinkt interessant, maar wij schromen niet om jullie ook de negatieve en vervelende aspecten ervan te vertellen. 

What's in it for you?
Praktische tips en tricks om in jouw organisatie meer betrokkenheid en bevlogenheid te creëren. En een eerlijk beeld van een 'zelfsturend' bedrijf, zodat je echt kunt bepalen of dit iets voor jouw organisatie is.

We hopen jullie de 16e te zien. Tot dan.”

Lennard Toma
Organisatiepsycholoog bij Keytoe

Het belooft wat!

Wij verheugen ons met Cedric en Lennard al op een bijzondere bijeenkomst. Mis dit niet en meld je snel aan!
De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 25,- per persoon.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden