Ondernemen in de Hoeksche Waard in 2017!

Lunchbijeenkomst De Maatschappij - Departement Hoeksche Waard

Geachte leden,

Op donderdag 23 november a.s. staat onze lunchbijeenkomst in het teken van "Ondernemen in de Hoeksche Waard in 2017". In deze tijd vol veranderingen en waarin regelgeving, automatisering en sociale media een steeds ingrijpendere rol lijken te krijgen, is wellicht ook ondernemen onderhevig aan grote veranderingen. Onze gastspreker is Wim Nobel, sinds juni 2017 directeur Bedrijven bij Rabobank Het Haringvliet en onlangs toegetreden tot ons departementsbestuur.

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar Wim Nobel's bevindingen vanuit zijn nieuwe functie binnen onze regio, maar Wim is tevens jurylid bij de verkiezing voor de Startersprijs Hoeksche Waard 2017. Op 15 november jl. heeft tijdens een bruisend event de verkiezing plaatsgevonden uit drie genomineerden (Tadatel, restaurant "t Kookhuys" en Kookstudio Hoeksche Waard) en wij vinden het leuk om op 23 november a.s. naast Wim Nobel ook twee van de drie finalisten van de Startersprijs in ons midden te mogen begroeten.

Bij ons te gast zijn Michka Schel van Kookstudio Hoeksche Waard in Numansdorp en de uiteindelijke winnaar van de Startersprijs 2017 Jaco Sterk van Tadatel in Oud-Beijerland. Veel overeenkomsten maar ook een groot verschil tussen beide ondernemers: Jaco Sterk is al ruim vier jaar bezig met zijn bedrijf en Michka Schel zal de deuren van haar kookpaleis deze maand gaan openen! Beide jonge ondernemers zullen een dynamische pitch houden over hun bedrijf. Allerlei zaken waar zij bij het opzetten en ontwikkelen van hun onderneming mee te maken kregen, zullen de revue passeren. Denk hierbij aan het regelen van een financiering, gebruik van sociale media, het inzetten van het eigen netwerk, het regelen van vergunningen, duurzaamheid etc.

Een afwisselend programma dus voor onze november-lunch!

U bent van harte welkom op donderdag 23 november a.s. van 12.00-14.00 uur
in Restaurant Binnenmaas!

Aanmelden kunt u zich via de aanmeldbutton (s.v.p. eerst inloggen) of per email via hoekschewaard@de-maatschappij.info. Telefonisch is dit ook mogelijk via ons secretariaat (0186-640280). Vanaf woensdag 22 november a.s. graag rechtstreeks bij Restaurant Binnenmaas aan- of afmelden (0186-601629). Mocht u zich al eerder aangemeld hebben, hoeft u zich uiteraard niet nogmaals aan te melden.

Graag tot ziens op 23 november a.s.!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard
Jack de Leeuw - Ben Pluimer - Corien Benschop - Wim Nobel

Seizoensthema 2017/2018 - Transities in de samenleving:
"een veranderende wereld vraagt om duurzame oplossingen"
en "de impact van technologische ontwikkelingen"

Wim Nobel

Wim Nobel

Wim Nobel is directeur Bedrijven bij Rabobank Hoeksche Waard sinds juni 2017. Sinds zijn studietijd is hij werkzaam geweest bij de Rabobank, in diverse functies en bij verschillende vestigingen. Hij is geïnteresseerd in innovatie en ondernemen. Tevens is hij jurylid voor de verkiezing van de Startersprijs Hoeksche Waard 2017.
Jaco Sterk

Jaco Sterk

Jaco Sterk is sinds 2013 oprichter/eigenaar van het bedrijf Tadatel in Oud-Beijerland. Zijn bedrijf houdt zich bezig met het repareren van telefoons, tablets en laptops, het verkopen van telefoonabonnementen, Cloud telefonie en breedband internet in de Hoeksche Waard.
Michka Schel

Michka Schel

Chef- en eigenaresse Michka Chel verzorgt in Kookstudio Hoeksche Waard in Numansdorp met aandacht al uw culinaire wensen. Na bijna 11 jaar als patissier- en zelfstandig kok in restaurants van Noord-Italië via midden Nederland tot in de Hoeksche Waard, deelt zij graag haar kennis en liefde voor de kookkunst met u. Zij gebruikt het liefst eerlijke en lokale producten en wil iedereen kennis laten maken met moderne maar ook oude kooktechnieken.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden