Ontwikkelen voor een Vitale Hoeksche Waard

Lunchbijeenkomst De Maatschappij - Dept. Hoeksche Waard

Geachte leden,

Op donderdag 26 oktober a.s. is de heer G.J. (Gert-Jan) Metselaar, directeur van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard onze gastspreker tijdens de maandelijkse lunchbijeenkomst van ons departement Hoeksche Waard.

Gert-Jan Metselaar is naast directeur van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard tevens regiosecretaris/directeur van het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard en vanuit die hoedanigheid nauw betrokken bij de samenwerking tussen de vijf Hoeksche Waardse gemeenten en alle ontwikkelingen die onze regio raken.

Het bestemmingsplan voor dit zeer gunstig gelegen bedrijventerrein bood bij de start ruim 20 hectare uitgeefbaar terrein. Inmiddels zijn er al een aantal bedrijven gevestigd. Gert-Jan Metselaar gaat in zijn voordracht in op twee zaken: allereerst een update van de ontwikkeling van het bedrijvenpark. Daarnaast zal hij ingaan op het belang van de economie voor een Vitale Hoeksche Waard  en de rol van het bedrijfsleven en het Bedrijvenpark hierbij.

U bent van harte welkom op donderdag 26 oktober a.s. van 12.00-14.00 uur
in Restaurant Binnenmaas!

Aanmelden kunt u zich via de aanmeldbutton of per email via hoekschewaard@de-maatschappij.info. Telefonisch is dit ook mogelijk via het secretariaat (0186-640280). Vanaf woensdag 25 oktober a.s. graag rechtstreeks bij Restaurant Binnenmaas aan- of afmelden (0186-601629). Mocht u zich al eerder aangemeld hebben, hoeft u zich uiteraard niet nogmaals aan te melden.

Graag tot ziens op 26 oktober a.s.!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard
Ben Pluimer - Corien Benschop - Jack de Leeuw 

Seizoensthema 2017/2018 - Transities in de samenleving:
"een veranderende wereld vraagt om duurzame oplossingen"
en "de impact van technologische ontwikkelingen"

De heer G.J. (Gert-Jan) Metselaar

De heer G.J. (Gert-Jan) Metselaar

Gert-Jan Metselaar is directeur Bedrijvenpark Hoeksche Waard C.V. en tevens regiosecretaris/directeur van het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden