Lunchbijeenkomst “Cultuurbeleid Breda”

Regeren is vooruitzien. In 2023 ontwikkelt de Gemeente Breda cultuurbeleid dat vanaf 2025 ingaat.

Op dinsdag 12 september 2023 organiseert De Maatschappij West-Brabant een lunchbijeenkomst bij De Mezz. Tijdens deze bijeenkomt wordt onder andere toegelicht hoe invulling wordt gegeven aan de uitgangspunten van het nieuwe cultuurbeleid. Hoe worden belanghebbenden betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe cultuurbeleid? Wat is het besluitvormingsproces? Hoe werkt Breda aan de ambitie om een culturele en creatieve hotspot te worden?

Behalve een heerlijke lunch worden ook de eerste inhoudelijke beleidsprogramma’s gepresenteerd, door Ide Mens namens de gemeente Breda. Rik Peters is al jarenlang betrokken bij de Stichting PopMonument die popmuziek verbindt met erfgoed op bijzondere monumentale locaties in West-Brabant en Zeeland. In Breda wordt PopMonument dit jaar gehouden op 25 november. Rik is sinds kort de nieuwe directeur van De Mezz. We maken kennis met Rik en staan stil bij zijn overstap als eigenaar van een automatiseringsbedrijf naar dit mooie culturele bedrijf om zijn passie te volgen.

Graag nodigt het bestuur de leden uit voor deze eerste bijeenkomst na de zomerstop. Introducé(e)s zijn ook van harte welkom en kunnen eenmalig gratis deelnemen.

Programma

12.00u                         ontvangst
12.30u-13.30u            lunch en presentatie
13.30u                         vragen/discussie/napraten
14.00u                         einde

Kosten: € 10,00

Locatie: Keizerstraat 101, Breda

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden