Lunchbijeenkomst BMW Kalfsbeek-Schiedam woensdagmiddag 11 oktober 2017

Geachte leden en introducés van het departement Waterweg-Noord,

Wij nodigen u van harte uit voor de tweede bijeenkomst van ons nieuwe seizoen; een spraakmakende lunchbijeenkomst op woensdagmiddag 11 oktober 2017 in Schiedam.  Ditmaal wordt de bijeenkomst georganiseerd bij Kalfsbeek BMW in hun gloednieuwe locatie in Schiedam.

De versnelde opkomst van Elektrische Mobiliteit

Namens BMW Nederland neemt Thomas Duste, BMW i Fieldmanager, ons mee in de visie van BMW met betrekking tot de ontwikkeling van elektrische voertuigen en de implicaties voor ruimtelijke gebiedsontwikkeling en rijdersgedrag.   

Tijdens deze lunch is er vanzelfsprekend weer voldoende tijd ingeruimd om met elkaar te spreken over deze en andere zaken die voor onze regio van belang zijn.  

Uiteraard zal een kleine rondleiding door het prachtige nieuwe gebouw tot de mogelijkheden behoren. Speciaal is er voor een gelukkige in ons gezelschap de kans om een dag gratis rijden in een BMWi3 te winnen!

Kortom; een mooi bedrijf, update over nieuwe ontwikkelingen en de kans om gratis een dag elektrisch te rijden. Dit wil niemand missen! Meld u tijdig aan!

Aan deze bijeenkomst zijn voor u de kosten van €20,- verbonden. 

Aanmelden kan tot uiterlijk maandagmiddag 9 oktober 15:00 uur via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Wij begroeten u graag woensdag 11 oktober a.s. bij Kalfsbeek BMW in Schiedam.

Bestuur departement Waterweg-Noord De Maatschappij

 

Thomas Duste

Thomas Duste

BMW i Fieldmanager

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden