Lunchbijeenkomst bij Nolet Distillery in Schiedam

Wij nodigen jullie van harte uit voor een bijzondere lunchbijeenkomst bij Nolet Distillery in Schiedam op woensdag 20 november van 11.45 uur tot 14.00 uur.

Nolet Distillery is één van de meest markante en internationaal opererende bedrijven uit onze regio.

De geschiedenis van dit familiebedrijf gaat zelfs meer dan 325 jaar terug. Een rijke geschiedenis die nog elke dag het succes bepaalt. Dat succes komt voort uit het koesteren van tradities én omdat elke generatie Nolet vooruit en verder durft te kijken. In 1691 is de familie Nolet al begonnen met de jeneverstokerij in Schiedam en zij heeft dit bedrijf uitgebouwd tot een moderne distilleerderij aan weerszijden van de Buitenhaven. De ambachtelijk gestookte vodka, jenever en gin worden wereldwijd verkocht en zijn een symbool van kwaliteit.

Tijdens een boeiende rondleiding en presentatie krijgen de leden van de Maatschappij de gelegenheid om achter de schermen van dit imposante bedrijf te kijken en zodoende iets van de rijke historie van dit familiebedrijf op te snuiven.

Wat is het geheim van het succes van deze organisatie en hoe ziet zij de toekomst?

Meld je snel aan, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 45 personen.

Huishoudelijke mededeling namens Nolet Distillery:

PARKEREN STARTLOCATIE ONTVANGST

Het start- en vertrekpunt voor uw rondleiding bij Nolet Distillery is het Logistiek Centrum aan de overzijde van het water waaraan de molen is geleden. Het adres is Buitenhavenweg 50/ BEZOEKERS (dus niet bij EXPEDITIE).  De ingang bevindt zich (met de rug naar het water) aan de linkerzijde van het rode bakstenen gebouw, om de hoek voorbij de ingang naar de parkeergarage voor de eigen medewerkers. Buiten, voor het pand en verderop aan de kade is voldoende parkeergelegenheid.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen via 010-246 29 29 en vragen naar Hospitality.

Je wordt verzocht daadwerkelijk uiterlijk 12.00 uur aanwezig te zijn. De inloop met koffie/thee is daarom al vanaf 11.45 uur. De lunch start om 12.00 uur (tot 12.30 uur) en hierna vindt de rondleiding met presentatie plaats.

Het is helaas niet mogelijk om tussendoor de rondleiding te verlaten en eerder weg te gaan. Verder is de rondleiding minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Omdat de groep groot is maken we voor mensen die slecht ter been zijn graag een aparte afspraak!

De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 20,- per persoon. Men kan tevens gebruik maken van de knipkaart.
Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar drechtsteden@de-maatschappij.info

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 november 12:00 uur via de website of door een mail te sturen naar drechtsteden@de-maatschappij.info
Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Wij begroeten u graag op woensdag 20 november 2019 bij Nolet Distillery in Schiedam.

Bestuur De Maatschappij departement Drechtsteden

Willem Peek en Nelleke Smits
Programma commissarissen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden