Lunch met rondleiding Groendomein Wasven

Op woensdag 19 juni zijn wij te gast bij Groendomein Waasven voor een lunch in de Gasterij met aansluitend een rondleiding over het wasterrein.

Groendomein Wasven
Het groendomein Wasven omvat zes hectare cultuur- en natuurhistorisch groen in het stadsdeel Tongelre te Eindhoven. Midden in het groendomein ligt een langgevelboerderij die in 2006 door de stichting Groendomein Wasven is aangekocht, gerestaureerd en verbouwd tot een multifunctionele accommodatie. Sinds 1998 is de stichting een vrijwilligersorganisatie die voor een groot gedeelte bestaat uit bewoners van de wijk Tongelre. De stichting heeft tot doel het groendomein Wasven te behouden en te versterken via duurzame ontwikkeling. Wasven is de ideale locatie voor een inspirerend (team)uitje en ontving al vele prijzen op het gebied van duurzaamheid.

De bestuursvoorzitter van het Domein, de heer Alfred Van Kempen, zal ons na de lunch uitgebreid vertellen over heden en verleden van het domein en ons rondleiden.

Let op: dit programma vindt deels plaats in de buitenlucht. Denk er daarom aan om kleding en schoenen passend bij het weertype te dragen.

Wij nodigen u van harte uit om een collega ondernemer (denk bijvoorbeeld aan uw klant of een relatie) als introducee mee te nemen. Bent u zelf verhinderd? Vraag een collega om uw plaats in te nemen.

Programma
12:00-13:00   Lunch 
13:00-14:00   Rondleiding o.l.v. Alfred van Kempen

Locatie: Gasterij Wasvenboerderij,
Celebeslaan 30, 5641 AG Eindhoven, tel. 040 - 787 07 07
www.wasven.nl/gasterij

Aanwezige introducees 4

Jerome van Drent Ackermann

Democratisch Onderwijs Eindhoven

Wim van der Geld

DAF

Anja van der Riet

ZorgeloosThuis

Margaret Van Rixtel

Vorstenbosch en Van Tol

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden