Lunchbijeenkomst bij Relim Landgraaf

Nederland telt ruim 400.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege ernstige psychische problemen!
Relim in Landgraaf is een van de organisaties die deze mensen structuur en handvatten geeft zodat ze weer een plek in onze maatschappij kunnen verwerven.

Bij Relim staat werk centraal. Stap voor stap leren ze mensen een goede werknemer te worden. Velen vinden via Relim een reguliere werkplek elders. Door de structuur en de veilige omgeving die geboden worden krijgen ze houvast en weer zín in het leven.
Uiteindelijk ontstaat er een win-win situatie. Mensen met een beperking voelen zich erkend en bedrijven besparen omdat hun meer gekwalificeerd personeel zich op de kernactiviteiten kunnen richten.

Tijdens de lunchbijeenkomst worden we rondgeleid en maken we kennis met de medewerkers en begeleiders. Een unieke kans om kennis te maken met een deel van de maatschappij waar je meestal niet mee geconfronteerd wordt. We zullen zien hoe het is om met gecompliceerde psychische problemen te leven en hoe belangrijk het is dat hier iets aan gedaan wordt. Soms schrijnend, soms hartverwarmend, maar altijd de moeite waard om mee te maken. 

Meldt u aan, uw introducés zijn ook welkom!

Programma
Woensdag 8 mei
Lunchbijeenkomst bij RELIM in Landgraaf
Aanvang: 12.00 uur
Einde: 14.00 uur

Adres: Casinolaan 6, 6372XG Landgraaf
Parkeren aldaar.

Aanmelden per E-mail zuidlimburg@de-maatschappij.info

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden