Dep. West-Brabant: Prikkelend debat met Bredase politici

Beste Maatschappij-er,

Een prikkelend politiek debat in de schitterende raadszaal van Breda: dat zijn de ingrediënten voor de lunchbijeenkomst op 8 maart aanstaande. Politici, van de landelijk vertegenwoordigde partijen uit de gemeenteraad van Breda, gaan op uitnodiging van ons departement met elkaar in debat. Over diverse actuele onderwerpen die feilloos aansluiten bij de thema’s van De Maatschappij landelijk: de impact van technologische ontwikkeling op de samenleving en de behoefte aan veiligheid. Precies zoals een boeiend betoog hoort te zijn!

Inmiddels hebben van de fracties CDA, Peter Elbertse, fractievoorzitter, D66, Tim van het Hof, fractievoorzitter, PvdA, Henk van der Velde, fractievoorzitter en SP, Dirk Uijl, raadslid toegezegd aan het debat deel te nemen. Ook de VVD heeft toegezegd deel te zullen nemen aan het debat.

Het debat zal geleid worden door Walter van de Calseyde uit Breda.
Walter heeft zijn communicatieadvies bureau Calseyde Communicatie en is tevens als docent Nederlands verbonden aan de middelbare school Markenhage in Breda. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe station van Breda maakte Walter van de Calseyde vorig jaar het boek ‘Breda Spoort’.

 Wij zijn uiteraard bijzonder verheugd dat de partijen in de gemeenteraad het mogelijk hebben gemaakt om het debat te houden in de raadszaal van Breda van het stadhuis aan de Grote Markt.

Programma lunchbijeenkomst
11.45 uur      Inloop 
12.00 uur      Lunch en netwerkgelegenheid
12.30 uur      Politiek debat in de Raadzaal o.l.v. Walter van de Calseyde
14.00 uur      Afsluiting
De locatie is de raadszaal in het stadhuis op het Stadserf; de ingang naar de raadszaal is aan de Grote Markt gelegen. Parkeertip: parkeerterrein De Vlaszak of in de Barones.

Aanmelden
Aanmelden kan via de blauwe button “aanmelden". Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Kosten van deelname bedragen € 15,- per persoon.
Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 5 maart. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.
Belangrijk: Aangezien de raadzaal geschikt is voor maximaal 70 personen raden wij aan om op tijd aan te melden. VOL is VOL.

Graag tot de 8e voor – zoals altijd – een gezellige en inspirerende netwerkbijeenkomst!

Vriendelijke groet, namens het hele bestuur departement {naam_departement},

Joost Bauwens
Voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden