Bijeenkomst met Annemieke Vermeulen, burgemeester van Zutphen

Bijeenkomst op 16 mei met Annemieke Vermeulen, burgemeester van Zutphen

De vorige bijeenkomst zijn wij enthousiast rondgeleid bij de Waterzuivering.  Zij maken het oppervlakte water schoon. Het ging over bezinkbakken en bacteriën die voor grote hoeveelheden schoon water zorgen.Op 16 mei zijn wij te gast bij de gemeente Zutphen en zal burgemeester Annemieke Vermeulen terugblikken op haar ervaringen van de eerste (ruime) 100 dagen met ons delen en haar Visie op Zutphen en de regio met ons delen. Een paar quotes uit de nieuwjaarstoespraak van Annemieke Vermeulen:

"Ik heb de ambitie om ook echt iets te veranderen."

"Ik ga de uitdaging aan om Zutphen nog aantrekkelijker te maken”

"Als u mij wil bereiken is dat makkelijk: via burgemeester@zutphen.nl

http://www.contactzutphen.nl/nieuws/algemeen/135940/burgemeester-annemieke-vermeulen-ik-heb-er-zin-in-ik-heb-zin-in-zutphen-

Burgemeester Anemieke Vermeulen is een bekende van De Maatschappij. Op 21 maart 2017 ontving zij de Prijs van de Maatschappij van Departement Eemland:

“Annemieke Vermeulen heeft de prijs ontvangen voor haar rol als verbinder in de regio. Ze heeft een duidelijke visie op de kracht van de regio en heeft dit ook actief uitgedragen. Ze nam het voortouw en wist andere bestuurders te inspireren.

Dit beperkte ze niet tot alleen de economische sector maar was ook maatschappelijk zeer actief en vooral de Kunst had haar enorme belangstelling. Ook daar bouwde ze met museum Flehite een goede samenwerking op door meerdere tentoonstellingen te organiseren.

Annemieke's kracht ligt in verbinden, ze heeft een enorme drive, ze is actie- en resultaatgericht. ( ze was oa. voorzitter bestuurlijk overleg regio Eemand, initiatiefnemer Regioconferentie, lid commissie Citymarketing, bestuur Amersfoort in C).”

Uit: Leusderkrant  http://leusderkrant.nl/lokaal/prijs-de-maatschappij-voor-oud-burgemeester-annemieke-vermeulen-223875

Na de lunch leiden Jeroen Krijnen (historicus) en Constant Willems (lid historische vereniging) ons rond door het oude stadhuis en de zolder en vertellen spannende verhalen.

Het programma is als volgt:

12.00 uur             - inloop (in de Warnsveldzaal van het oude stadhuis)
12.15 uur             - presentatie burgemeester
12.45 uur             - lunch
13.15 uur             - rondleiding door het oude stadhuis en zolder 
14.00 uur             - einde

Wij worden verwacht in de Warnsveldzaal in de Witte Vleugel, Kerkhof 1a te Zutphen.

De kosten bedragen € 17,50.

Tevens willen we u er nog op attenderen dat u zich kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via zutphen@de-maatschappij.info

Kijk op het evenementenoverzicht op de lokale site van de Maatschappij (departement Zutphen) voor alle verdere informatie.

 

Aanwezige introducees 9

Dianne Bonekamp

Maas architecten

Irma te Brake

Werkgeversservicepunt regio Zutphen

Ad Esschendal

DSZ Automatisering

Felicia Gokce

ING Bank

Roel Hilderink

RoHil Relatiegeschenken

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden