Lunchbijeenkomst met als spreker wethouder Arjan Spaans

Graag nodigen wij u van harte uit voor een lunchbijeenkomst op vrijdag 20 januari aanstaande. Ook introducées zijn van harte welkom.

Tijdens deze lunchbijeenkomst zal onze Zwolse wethouder Arjan Spaans een presentatie geven in het kader van het jaarthema duurzaamheid.

Arjan Spaans is als wethouder Duurzame Stadsontwikkeling van de Gemeente Zwolle verantwoordelijk voor de energietransitie, klimaatadaptatie, milieutoezicht & handhaving, het beheer van de openbare ruimte en digitalisering (smart city). Arjan woont samen met zijn vrouw en twee kinderen sinds 1999 in Stadshagen. Hiervoor werkte hij voor defensie als logistiek officier en heeft daar veel kennis en levenservaring opgedaan. Binnen defensie ging hij van techniek richting de logistiek, via schooldirecteur en bedrijfskunde naar projectofficier. Daarnaast zat Arjan de afgelopen jaren voor CDA Zwolle in de gemeenteraad en is hij vanuit de partij als wethouder in 2022 in het college gekomen. Zijn belangrijkste drijfveren zijn: "altijd blijven leren, evenwicht houden én vooral plezier hebben!"

Programma:
12.00 uur     Ontvangst en lunch
12.45 uur     Start lezing Arjan Spaans
13.30 uur     Gelegenheid tot vragen
13.50 uur     Afsluiting lezing
14.00 uur     Einde

Waar:        Academiehuis Grote Kerk
Adres:       Grote Markt 18, 8011 LW  Zwolle
Kosten:      Aan deelname aan de lunchbijeenkomst zijn geen kosten verbonden.
Parkeren:   Q-park Maagjesbolwerk of  Emmawijk (Emmawijk 23, 8011 CN  Zwolle)

U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 17 januari 2023 aanmelden voor deze bijeenkomst via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info

Met vriendelijke groet,

Roswitha Edema-Spaans, secretaris

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden