Lunch in Sittard en Frans Szabó over Cybercrime

Meer dan 2,6 miljoen delicten registreerde de politie in 2016. We hebben het over cybercrime, een relatief nieuwe vorm van misdaad. Lucratief en lastig te bestrijden. Nog steeds lukt het criminelen om bijvoorbeeld door phishing aan gegevens van bankrekeningen te komen en die te plunderen. Vanachter hun computerscherm, gewoon omdat ze meer verstand van zaken hebben dan hun slachtoffers. De banken zijn voortdurend in gevecht met boeven die, ergens op het internet actief zijn. Vaak hele slimme jongens die steeds opnieuw door de veiligheidsbarrières heen weten te breken.

Wat doet een bank als de Rabo ertegen? Security officer Frans Szabó komt speciaal voor De Maatschappij naar Sittard. Tijdens de lunchbijeenkomst van vrijdag 22 september gaat hij het uitvoerig over cybercrime hebben. Wat er allemaal kan, wat er gebeurt en waar wij nog geen weet van hebben. Ook over welke beveiliging noodzakelijk is en welke maatregelen er getroffen worden.

We zijn die dag voor de tweede keer te gast bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek. Eerder hielden we daar een korte jaarvergadering gecombineerd met een bijeenkomst over het thema 2025 en afsluitende borrel. Het gebouw aan de Bergerweg is een architectonisch hoogstandje en we zijn verheugd dat we hier opnieuw welkom zijn. 

Het bestuur van het Departement Zuid-Limburg nodigt alle leden uit deel te nemen. Een uitstekend moment om potentiële nieuwe leden uit te nodigen en zo kennis te laten maken met De Maatschappij, ontmoetingsplaats voor bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid. Ook uw introducé is van harte welkom.

N.B. Cateringkosten worden bepaald door het aantal aangemelde deelnemers. Vriendelijk doch dringend verzoeken we iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk deel te nemen. 

We rekenen op uw belangstelling voor deze bijeenkomst.
Dus meld u en uw introducés z.s.m. aan per e-mail naar:

zuidlimburg@de-maatschappij.info

PROGRAMMA
Vrijdag 22 september, 2017
12.00 tot 14.00 Lunch met gastspreker Frans Szabó
 
Locatie
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Bergerweg 49 Sittard (voor navigatie: Mercator 3, Sittard)

Parkeren
Parkeerplaats Rabobank aan achterzijde, volg Mercator 3, Sittard.

Frans Szabó

Frans Szabó

Security officer Frans Szabó komt speciaal voor De Maatschappij naar Sittard. Tijdens de lunchbijeenkomst van vrijdag 22 september gaat hij het uitvoerig over cybercrime hebben. Wat er allemaal kan, wat er gebeurt en waar wij nog geen weet van hebben. Ook over welke beveiliging noodzakelijk is en welke maatregelen er getroffen worden.

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden