Lunch en rondleiding Academiehuis Grote Kerk

Beste leden,

Nu het aantal Coronabesmettingen gelukkig weer afneemt en de maatregelen steeds meer versoepelen waardoor er weer meer mogelijk is, willen we wij u graag van harte uitnodigen voor een lunchbijeenkomst bij het Academiehuis Grote Kerk, waar onder meer een rondleiding zal worden gegeven door de nieuwe directeur van het Academiehuis: Coby van Zandbergen.

“Coby zal ons meenemen in de visie van het Academiehuis Grote Kerk. Het is nu een plek om te leren en te innoveren. Om te luisteren en te kijken. Om te ontdekken, te verwonderen en jezelf te verrijken. Het Academiehuis biedt plaats aan vernieuwing en verinnerlijking. Voor jong en oud.

Er is een zeer grote meerjarige restauratie aan de gang en dat heeft een behoorlijke impact. Coby zal hier ook het één en ander over vertellen en natuurlijk ons rondleiden door dit bijzondere en één van de oudste gebouwen van Zwolle”


De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 18 juni 2021. De start/ontvangst zal zijn om 12.00 uur.

Programma:

12.00 uur         ontvangst en welkom
12.15 uur         lunch
13.00 uur         rondleiding en presentatie van Coby Zandbergen
14.00 uur         einde

Waar: Academiehuis De Grote Kerk
Adres: Grote Markt 18, 8011 LW Zwolle
Kosten: aan deze bijeenkomst zijn voor u geen kosten verbonden.

De bijeenkomst zal met inachtneming van alle geldende Corona-maatregelen gehouden worden.
U kunt zich tot uiterlijk 15 juni aanstaande aanmelden voor deze bijeenkomst via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van De Maatschappij, departement Zwolle

Marieke Buit, secretaris.


NB Bij deze bijeenkomst kunnen er foto’s gemaakt worden. Mocht u er bezwaar tegen hebben dat u gefotografeerd wordt dan vernemen wij dat graag van u.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden