Lunchbijeenkomst met Gijs van Bilsen

“Hoe komt een jurist op de mooiste vakantieplekjes van de wereld?”

Gijs komt uit een wijnfamilie, was directeur van Wijn Verlinden en zegt over zichzelf: De Wijnhandel bracht mij op de mooiste plekjes ter wereld. Nu organiseer ik reizen ‘met een knipoog naar wijn’. Gijs vertelt over zijn manier om tot je zelf te komen, iets ècht te beleven.

We gaan niet zweverig doen, maar soms lijkt het wel alsof we het verhaal van kleermaker in Buchenwald, een rechtsdraaiende Vintageport of de wijngaardslak in de vol-au-vent ipv konijn uit de hoge hoed nodig hebben om even los te komen van ons jachtige westerse bestaan waarbij we zelfs onszelf soms voorbij lopen.

‘In geen jaren zó een hechte band met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen gevoeld, Gijs, als afgelopen week in Zuid-Afrika, waar je ons precies de juiste entourage had toebedacht om een onvergetelijke middag te beleven met een Afrikaner, die op een ontwapenende, ontspannen maar indringende toon zijn levensverhaal vertelde en ons haast tot tranen wist te roeren”.

Geen mooier compliment dan bovenstaand kan mij ten deel vallen. Geen betere samenvatting van mijn persoonlijke motivatie u mee te nemen naar bijzondere plekjes op aarde ...

Datum:                Woensdag 16 janauri
Locatie:               't Boshuys, Sonseweg 39, 5681 BH in Best
Tijd:                    12:00 uur - 14:00 uur

De kosten voor deze netwerk-lunch bedragen € 17,50. Bent u introducee? Dan kunt u uw eerste twee bijeenkomsten gratis bijwonen, daarna betaalt u dezelfde kosten als de leden.

Bent u verhinderd? Vraag een collega of bekende of relatie om uw plaats in te nemen.

Introduceés: Wij nodigen u van harte uit om anderen kosteloos te laten kennismaken met ons departement van De Maatschappij. De Maatschappij heeft 3 pijlers in haar netwerk: ondernemen, besturen en onderwijs. 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden