Reminder: Live uitreiking 2020: Koning Willem I Prijzen

Kijk live mee naar de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen

Het zijn de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven. De Koning Willem I Prijzen die tweejaarlijks worden toegekend aan een grootbedrijf, een MKB-bedrijf en in de vorm van een plaquette aan een bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van duurzaam ondernemerschap. En jij bent uitgenodigd om erbij te zijn!

De Maatschappij is traditioneel een belangrijke leverancier van kandidaten voor deze prestigieuze onderscheidingen. Een woord van dank voor de leden en departementen die zich ook deze editie weer hebben ingezet om mooie bedrijven op het Koning Willem I podium te krijgen, is dan ook op zijn plaats.

Op 25 november om 20.00 uur vindt de uitreiking van de Koning Willem I Prijs in de categorie grootbedrijf, MKB en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap plaats.
Hare Majesteit Koningin Máxima zal ook deze editie namens het bestuur van de Koning Willem I stichting de prijzen uitreiken.
Dit jaar gaat het echter iets anders dan anders. De uitreiking zal dan ook, voor het eerst in de geschiedenis van de Koning Willem I Stichting, live te volgen zijn voor alle leden van De Maatschappij. Dit is een unicum en daarom buitengewoon bijzonder om mee te maken. Wil jij ook meekijken? 
Meld je dan aan via deze link en beleef dit unieke event vanuit je eigen huis.
Aanmelden kan dus niet via de website of via de aanmeldbutton in deze uitnodiging.

Veel kijkplezier gewenst,

Cees Meeuwis
voorzitter De Maatschappij en lid van het KW1 bestuur

Op de foto's hieronder nog een keer alle finalisten: 

Rij 1 v.l.n.r. finalisten Plaquette 2020! Tony's ChocolonelyGulpener Bierbrouwerij en Kuijpers

Rij 2 v.l.n.r. finalisten MKB! Anthura B.V.Van Raam en Von Gahlen 

Rij 3 v.l.n.r. finalisten Grootbedrijf CSUAWL-Techniek B.V. en Dura Vermeer

 

 

 

 

 

 

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden